Problem z Google?

Jeśli ktoś ma zainstalowany Google tollbar lub może w inny spsób skorzystać z wyszukiwarki Google bez wchodzenia na ich stronę, niech będzie łaskaw wpisać słowo forum lub php

Czy u Was też wyskakuje strona “We’re sorry…” ?

Tak …niestety też :frowning:

Ten problem występuje chyba jednak tylko na polskiej wersji, bo na google.com wsio ładnie śmiga :stuck_out_tongue:

• bug tkwi więc gdzieś w bebechach naszego googla, nie zaś w narzędziu GoogleToolbar… 8)

Jak się wejdzie na polską stronę to też “śmiga” dlatego chodziło mi o potwierdzenie tego problemu przy wykorzystaniu wszelkiego rodzaju toolbarów, pasków adresowych itp. Bez wchodzenia bezpośrednio na stronę Google.

No to może Cię to zaskoczyć, ale u mnie właśnie bezpośrednio ze stronki googla takie yaya wychodzą…

…i to bez korzystania z jakichkolwiek toolków :stuck_out_tongue:

BTW

Dodatkowo powiem, że tylko pod IE i przeglądarkami opartymi na tym silniku.

Co by dodać pikanterii całej sprawie - pod FF jest OK.

Czyżby więc celowe działanie przeciw Microsoftowi? :?

…A może wyszukiwarka została zoptymalizowana pod FF i wszystko inne siada :hahaha:

:o :shock: :o :shock:

No to rzeczywiście mnie zaskoczyłeś bo u mnie po wejściu na stronę google.pl lub google.com normalnie wyszukuje mi te hasła ale jeśli wpiszę jedno z nich do paska adresowego to wtedy wyskakuje mi ta strona “o przykrościach” :mrgreen: