Problem z grą anno 1701

Cześć

Ostatnio kupiłem grę Anno 1701 i mam z nią problem.Instalacja została pomyślnie wykonana lecz gdy ją uruchamiam nic się nie dzieje.Ten problem nie dotyczy tylko tej gry.Mam także medal of honor airborne ona też mi nie chodzi.Co mam zrobić aby usunąć ten problem i gry zaczęły działać?

Wymaganie gry Anno 1701:Procesor 2,2GHZ intel pentium 4 ,512 MB RAM ,64 MB karta graficzna [pixel shader 1,1) 3,5 GB HDD ,Napęd DVD ROM , KArta dżwiękowa zgodna z directX, Sieć zgodna z TCP/IP/internet.Gdy zobaczyłem plik Readme to tam nie było mojej karty graficznej Ja mam Ati radeon x1550 series.Proszę o pomoc.

Jaki masz system?

Jak Vista / 7 to spróbuj uruchomić grę z prawami administratora

Mój system operacyjny:microsoft windows Xp home edition.Gra dzisiaj kupiona.szkoda że nie działa.

Dodane 21.02.2010 (N) 19:14

Chciałbym dodać że pół roku temu miałem zepsutego kompa i od tamtego czasu nie chodzą mi gry,oczywiście nie wszystkie.[przed zepsuciem MOH airborne]chodziła.wtedy miałem problem z twardym dyskiem.Ja sądze raczej że mam problem z kartą graficzną moja to ati radeon x 1550 series i jak czytałem plik Readme to nie było mojej karty.

damisos , popraw tytuł tematu, używając przycisku ac7a4cd89050aa6e.gif