Chez
(Rafik 89)
Mam problem z Gothic. PO przejsćiu około 70%, gdy chce wejsć w jedno miejsce gra się wyłącza i wyświetla sie taki komunikat 
Jak zorbić żeby wszytsko chodziło normalnie. Próbowałem 3 razy i zakażdym razem wyskakiwalo to samo. Mam Windowsa XP. Gra jest orginalna.
SnakeVG
(Norbertkrajewski)
Spróbuj najprościej - skopiuj save’y i przeinstaluj grę.
Phylby
(Adarek)
Mi wygląda jakby zabezpieczenie zadziałało .
W sklepie kupiłeś ?? To wymień. 
philips
(Philips Piotr)
a dla mnie ze nie moze znalezsc okreslonego pliku.
Phylby
(Adarek)
Tak własnie działa zabezpieczenie.
Klin
(Klin)
tobie zawsze wyglada to na zabezpieczenie …dzieki tobie moj topick o call of duty tez zostal zamkniety chociaz gra byla orginalna .
a i proponowal bym troche lepiej czytac bo widocznie masz z tym problemy.
przeinstaluj gre , jest to jedyne rozwiazenie jakie mi przychodzi na mysl.
bzdura.
Phylby
(Adarek)
Damian
(Damian)
Chez , jak przeinstalowanie nic nie da, spróbuj zainstalować ją u jakiegoś kumpla i skopiować savy. Zobaczysz czy zacina się w tym samym miejscu .
Klin
(Klin)
wiesz jak ma sie juz 70 % gry za soba to raczej z gra wszystko w porzadku.
a ty niewiesz ,ze sie niegda jak sie niewie ?? z kad wiesz ,ze mam domniemanego pirata ?? wiesz , jak bys chcial wiedziec to mam orginal.
kazdy komputer jest inny wiec kazdy reaguje inaczej na gry.
A co do sciemniania to daruj sobie.
(dla twojej wiadomosci problem call of duty trkwil w tym ,ze mialem za slaba karte graficzna a nie w tym ,ze mam domniemanego pirata )
a ty niewiesz ,ze jak sie niewie to sie niemowi
Terbak
(Bartekn77)
No jak gra działa i jak sie juztroche przejdzie to nie może być wina zabezpieczenia.
No jasne.
Phylby na jednym kompie gra może działać a na innym nie. Zdaża sie. A ty sie tak nie denerwuj i nie doszukuj sie piractwa. :roll:
Phylby
(Adarek)
Nie prawda 
A to że na jednym kompie dział tak a na drygim nie, to możliwe.
Ps.
Pod pod jaką literą/literami masz stacje CD ewe. DVD ???
Klin
(Klin)
ale zauwaz ,ze Gothick 1 niejest najnowsza gra ,wiec o jakich najnowszych zabezpieczeniach mowisz ??
Phylby
(Adarek)
I co to jest to “B” Obraz płyty na wirtualnym ??
Xp sam z siebie nie zakłada dysków z taką literą.
Chez
(Rafik 89)
Przeistalowanie gry pomogło i chodzi już normalnie. A jeśli chodzi o szczegóły to gra jest ORGINALNA