Posiadam grę “HIDDEN & DANGEROUS 2” pragnę zaznaczyć, że orginał ( kupiona w sklepie i ofoliowane pudełko ) gdy ją zainstalowałem na kompie , a posiadam system WINDOWS XP Pro.nie mogę grać w sieci. Wybieram serwery przez dołączony do gry program GameSpyArcade. Otrzymuję komunikat, że sprawdza mi klucz i po chwili, mam komunikat nieprawidlowy klucz :o . Jaka to może być przyczyna i jak ją usunąć
Mam już zainstalowany The Alll Seting Eye - bo gram w Medal of Honor i Call of Diuty. Ww gry “widzi” All, natomiast H&D2 niestety nie:( Proszę o podpowiedź jak zrobić by The Alll Seting Eye “widział” H&D2???
1.W głownym oknie The all seeing eye nacisnij f2
2.Wejdz w zakładke “Games”
3.Wybierz “Not Installed”
4.Jak będzie tam gra H&D2 to zaznacz ja i nacisnij “autosearch”
5.Jeżeli nie znajdzie to sprubój wejsc w grę i wybrac multiplayer
Zrobiłem jak napisaleś - program zaczął wyszukiwanie lecz nic nie znalazł :( :o Co to może być za przyczyna ???
Złączono Posta : 06.06.2006 (Wto) 18:16
AA Uprzednio wyinstalowałem Gams Spy:) i nic to nie dało,.Myslałem, że to on blokuje ale nie. Co to może być za przyczyna ???
Złączono Posta : 07.06.2006 (Sro) 12:29
Spróbowałem wejść w grę przez z opcji multiplayer. Widzę serwery i graczy, lecz gdy chcę się dołączyć do wybranego serwera to mam komunikaty: Tworzenie klijenta , po chwili Łączenie z serwerem i Nieprawidłowy klucz CD. W efekcie nie mogę wejśc do wybranej gry Co to moze być za powód i jak go rozwiązać ??? Dodaję, że wyinstalowałem " GameSpyArcade" jak miałem zainstalowane to był taki sam komunikat
Możliwe ze ktos wczesniej wygenerował twój cd-key
Nie pożyczłeś nikomu gry ?
Idz z nią do sklepu w którym ja kupiłeś i wymień
Nie nikomu jej ni porzyczałem :oops: :o
Niestety, czasem nawet posiadanie oryginalenej gry nei gwarantuje nam wejscia, bowiem ktos poprzez wygenerowanie któregos tam z rzędu klucza, np: 50, poprzez key generatoer, dostanie twój numer i potem możesz miec problem z wejsciem na serwer.
Takie jest moje zdanie
Dzięki za porady. Ale mam kiche jt. mam gre a nie mogę grać w sieci :(:(
Hej! Mam identyczny problem z grą! Ja myśle tak: pewnie masz H&D anatologia, ja tez mam. wersja gry to 1.12.0 a ta wersja jest potrzebna do gry/dodatku H&D 2 DRUŻYNA SZABLA. To niemożliwe że ktos miał takiego samego cdkeya, z orginalnego pudełka? nie…
cześć
Ja myślę że to nie jest problem cd-keya bo gry zakładane przeze mnie działają i mogą się do nich dołączać inni gracze. Problem zaczyna się gdy ja chcę siępołączyć. Znalazłem w necie informacje że to może przez firewalla w XP-ku. Ale ta instrukcja jaka służy do odblokowania tego portu jest jakaś zryta i nic dalej nie działa . Jak macie jakieś informacje jak to uruchomić to dajcie znać
Pozdrawiam