Mam problem z GTA San Andreas. Wszystkie postacie, samochody(ogólnie cały świat)gubi tekstury. Nagle się pojawiają i znikają, tak cały czas. Nie da się grać… Wcześniej gdy grałem w tą gre tego problemu nie miałem, dopiero teraz. Czy może to być powodem sterowników do karty graficznej? Mam Radeona 9250. Przeinstalowywałem sterowniki, ale to nic nie dało. Proszę o pomoc.
No, ale czemu wcześniej nie było tego problemu jak karta jest taka sama. Na dole Screen. Na chodniku stoi koleś, na motorze siedzi policjant i dalej widać jak policjant przebiega przez ulice. Czasami jest tak, że samego siebie nie widze.
ten problem jest czesto spotykany w kartach takiej klasy, jak Twoja. zajrzyj w do forum GTAReview (nie trzeba sie rejestrowac) i pogrzeb w tematach, tam znajdziesz odpowiedz na swoj problem.
ja mam inny problem:
moje GTA:SA w ogole sie nie odpala, wlaczam, komputer chwile mysli (mysza z klapsydra - 3-5 sekund) i zero reakcji. w procesach w Menedzerze Zadan nie ma wlaczonej gry (gta_sa.exe). przeinstalowywalem gre (mam oryginal), ale to nie przynosi oczekiwanych skutkow. jeszcze teraz przeinstaluje sterowniki, moze to sie na cos zda.
Złączono Posta: 27.10.2007 (Sob) 12:23
UPDATE:
zainstalowalem XGWarCat - wszystko dziala wysmienicie. 8)