Problem z grafiką Gta San Andreas

Witam.

Mam problem z GTA San Andreas. Wszystkie postacie, samochody(ogólnie cały świat)gubi tekstury. Nagle się pojawiają i znikają, tak cały czas. Nie da się grać… Wcześniej gdy grałem w tą gre tego problemu nie miałem, dopiero teraz. Czy może to być powodem sterowników do karty graficznej? Mam Radeona 9250. Przeinstalowywałem sterowniki, ale to nic nie dało. Proszę o pomoc.

Może,a jaką masz wersję sterowników?

Na początku Catalyst 6.11, później Catalyst 6.1, a teraz Omega 3.8.252. Na Omedze jest troszke lepiej, ale i tak gubi tekstury…

Możliwe uszkodzenie pamięci na karcie graficznej

dodawałeś mody?

ja tak i mi się wogóle czasami tex nie pojawiają

Nie instalowałem żadnych modów. We wszystkich innych grach jest ok tylko w SA mam ten problem, więc uszkodzona pamięć raczej odpada…

wina słabej grafy…

niekiedy nie działa w ogóle sa na tym radku…

musisz sobie z tym radzić…

PS. dasz screena??

No, ale czemu wcześniej nie było tego problemu jak karta jest taka sama. Na dole Screen. Na chodniku stoi koleś, na motorze siedzi policjant i dalej widać jak policjant przebiega przez ulice. Czasami jest tak, że samego siebie nie widze.

saeb4.th.jpg

pamiętam- u mnie pomogło zmiana w opcjach gry

-jest tam możliwość z 32 bit na 16 bit

-i było dobrze

ten problem jest czesto spotykany w kartach takiej klasy, jak Twoja. zajrzyj w do forum GTAReview (nie trzeba sie rejestrowac) i pogrzeb w tematach, tam znajdziesz odpowiedz na swoj problem.

ja mam inny problem:

moje GTA:SA w ogole sie nie odpala, wlaczam, komputer chwile mysli (mysza z klapsydra - 3-5 sekund) i zero reakcji. w procesach w Menedzerze Zadan nie ma wlaczonej gry (gta_sa.exe). przeinstalowywalem gre (mam oryginal), ale to nie przynosi oczekiwanych skutkow. jeszcze teraz przeinstaluje sterowniki, moze to sie na cos zda.

Złączono Posta : 27.10.2007 (Sob) 12:23

UPDATE:

zainstalowalem XGWarCat - wszystko dziala wysmienicie. 8)