Mam taki problem otóż większość gier menu wygląda tak mafia 1 tak samo gdy chce załadować profil,w sin city 4 komputer się restartuje kiedy wybiorę dzielnice próbowałem nawet the sims 2 z ciekawości i komputer po jakimś czasie się restartuje ale przez ten moment działania działa normalnie dodam jeszcze ze gdy chce wykonac test programem 3d mark05 wyswietla mi sie taki komunikat
(ale gdy odhaczę sekcje game tests i zostawię tylko cpu tests niema żadnego błędy ze strony 3dmark05. Jedyna gra która chodzi normalnie to colin mcrae rally 2. Dodam ze system jest po formacie wcześniej było to samo. Moja konfiguracja komputera: Procesor athlon xp 2500+, ram 2 gb ddr goodram, karta graficzna ati radeon 9600 pro, płyta główna: asrock k7vt4-4x, system windows xp professional 32bit ( z wbudowanym service pack 3 i DirectX 9.0c) doinstalowałem poprawkę directx_feb2010_redist i sterowniki 10-2_legacy_xp32-64_dd_ccc które gdy odinstalowałem nie dały żadnej różnicy, gdy zainstalowałem sterowniki Omega Drivers v3.8.252 system niechciał się odpalic ładował się i restartował dopiero gdy weszłem w tryb awaryjnyi odinstalowałem system włączył się normalnie. teraz jest z zainstalowanymi sterownikami przez menadżer urządzeń (pliki są z 10-2_legacy_xp32-64_dd_ccc). Tutaj macie jeszcze screen z dxdiag
i screen z wyborem rzeczy w 3dmark05
Jeśli potrzebujecie jeszcze jakieś dane piszcie. Proszę o odpowiedź.