Jednak gdy załączyłęm gry, np. fifa 09, pes 09, gta 4 ekran zaczął skakać, zmieniać kolory, a w końcu nic już nie mogłem zobaczyć. W serwisie powiedzieli mi, że mam coś z kartą graficzną, to wziąłem odesłałem ją i odesłali mi nvidia 9600GT. Jednak dalej jest tak samo. Gierki się tną i zmieniają kolory. Jednym słowem nie da się w nie grać. Nie sądzę, zęby było coś z wymaganiami sprzętowymi. Jeśłi ktoś wie jak coś zaradzić to piszcie please.
Oczywiśćie ściągałem sterowniki mam też directa ale to nic nie daje. A co do zasilacza to w serwisie wymienili mi na 450W no to nie wiem, w czym problem.
– Dodane 22.02.2009 (N) 18:16 –
Oczywiśćie ściągałem sterowniki mam też directa ale to nic nie daje. A co do zasilacza to w serwisie wymienili mi na 450W no to nie wiem, w czym problem.
– Dodane 22.02.2009 (N) 18:18 –
Czy wciskali Ci kit przekonaj się sprawdzając napięcia Everestem lub SIWem. Jeśli się zmieniają bez powodu to najlepiej nie jest. Granice napięć znajdziesz w linku