Problem z graniem w sieci

Wiem że chyba w złym dziale dodałem wątek ale nie wiedziałem gdzie go umieścić.Otóż mój problem polega na tym że,niedawno była otwarta beta medal of honor multiplayer i mi nie wyszukiwało serwerów.Ale przejdźmy do konkretów chce sobie kupić BATTLEFIELD: BAD COMPANY 2 aby sobie pograć w necie i boje się że problem się powtórzy.Mam internet radiowy (1mb)W cs i cod4 normalnie wyszukuje serwery i mogę grać.Jak myślicie w bfbc2 normalnie będą serwery czy nie ???Proszę o odp.

Jak sama nazwa wskazuje beta służy do sprawdzenia działalności w różnych warunkach korzystania z gry / programu ;p

Radziłbym napisać do supportu że ci nie prądzi bo może być kłopot z fullem ;p

@top jak działa ci cod4 to bf też będzie działać ;p

Aha wielkie dzięki z odp czyli mówisz że bf mogę spokojnie kupić??

bartekking , nazwij proszę temat konkretnie, bez zbędnych problemów w tytule. Inaczej wyciągnę konsekwencje. Przeczytaj proszę ten temat. viewtopic.php?f=16&t=394978

Chyba zbyt bardzo przejełeś się betą beta to tylko wersja testowa więc jak występuje tam jakis problem to raporcik leci do wydawców a oni go poprawiają a tak poza tym

z ręką na sercu kupuj bfbc bo to nie beta a fullversion gry więc takich kłopotów mieć nie będziesz