Problem z gta 5 pc

witam. mam problem po zainstalowaniu gry gta 5 PC aktywowalem konto poprzez przeslany email. i powiem ze nie moge wejsc w ta pierwsza plansze gdzie moge sie zalogowac czym to moze byc spowodowane ?

problem z socjal club

Pokaż screena.

zaiwiesza sie i nie chce isc dalej

albo sie robi biale albo cale czarne

utworzylem konto z kodem itp aktywowalem poprzez meila

wczoraj bylo ze bo system 32 bitowy. zainstalowalem inny teraz sie zawiesza
:frowning:

Sterowniki graficzne są zainstalowane nowe?
Gra przez Rockstar Club czy Steam ?

instaloal mi to sasiad wszystko gra przez Rockstar Club

A uruchom Rockstar Club i pokaż co się pojawia.

a jak mam to uruchomic?

Zainstaluj/zaktualizuj biblioteki Visual C++ oraz Net. Framework. Takie problemy często się właśnie stad biorą. Dobrym sposobem będzie zalogowanie się na stronę Social Club i pobranie klienta gry stamtąd. Instalator zawiera już odpowiednie “dodatki”. Przed momentem pobrałem klienta do GTA V i poszło bez problemu.

image

i mam sciagac te 9 giga?

Zważaj na język. Trzymamy się zasad forum.

9 Giga to u mnie, bo się aktualizacja ściąga. Ty będziesz miał dużo więcej.

Uważaj na język.

Social Club Ci się wiesza, bo prawdopodobnie nie masz odpowiednich bibliotek typu Visual C++ czy .Net.

Kolor paska sam taki ustawiałeś, czy po prostu nie zainstalowałeś poprawnie sterowników lub nie przeprowadziłeś oceny wydajności?

Aktualizacje systemu masz wszystkie zainstalowane? Napisałeś, że robiłeś reinstall.

przepraszam ale od wczoraj mam z tym klopoty a kupilem nowe nie jakis pirat. tak mialem od nowa wgrywany system. nie kolor taki jest od poczatku

sprzet tez daje rade. i nadal nie chce sie uruchomic

w jaki sposob mam sciagnac te visual C ++ ?

o to chodzi??

Masz tylko 2008, pewnie jeszcze z instalatora Social Club. Puść aktualizację systemu. W opcjonalnych aktualizacjach powinny być kolejne Visual C++. Niestety instalacja gier tuż po reinstalacji systemu nie zawsze wychodzi, gdy w systemie brakuje bibliotek, aktualizacji itp. Doradzam instalację przez WU, ponieważ ściagną się najnowsze wersje wraz z aktualizacjami

U mnie jest tego tyle.

Co więcej masz wersję x86, a mając system 64 bit powinieneś mieć jeszcze x64.

1 polubienie