Problem z GTA SA


(=THC=$pider) #1

Mam problem z GTA SA Migają mi postacie

Jak mam dać screen to wam pokaze nie umie go umiecic na tym temacie :[


(boczi) #2

:arrow: http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic ... =screen%2A

PS Używaj opcji Zmień przy postach.


(=THC=$pider) #3

Mój komputer to AMD Semrop 2.6 Radeon 9250 128 mb 256 DDR Ram. instalowałem sterowniki do karty np 4.7 a teraz mam 5.5 i dalej to samo pomocy jak mam tu umiecic tego screena


(Idealny3) #4

przecież ci boczi napisał :twisted:


(=THC=$pider) #5

Musze miec swoja strone www zeby dac tego screena??


(boczi) #6

Nie. :?

Zainstaluj Catalyst 4.9 - http://www.pcworld.pl/ftp/pc/programy/4 ... t.4.9.html , jeśli masz taki problem jak tam:

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=32100


(=THC=$pider) #7

Teraz mam zainstalowane ATI cataclys 5.5 dajcie jakies detonatory :smiley:


(fiesta) #8

Z tego co mi wiadomo to sterowniki do kart ATI to nie detonatory (zresztą do NVIDII też już sie tak nie nazywają)


(Philips Piotr) #9

witam do wszystkich posiadaczy geforców 4 MX 440 gra chodzi na sto procent ja od tygodnia próbowałem uruchomic i sie nie dało ale jak załatwiłem inna wersje GTA SA (tj inna płyta) uruchomiło sie bez problemów, wiec jak wam nie chodzi zainstalujcie z innej płyty.


(Vi[R]uS) #10

U mnie też tak się dzieje na radeonie 9200. Sprawdziłem u kolegi i na tej samej karcie jest to samo :frowning: na 8500 też. Na geforcach działa dobrze :frowning:


(Monczkin) #11

czy ty sugerujesz, że jak gra nie uruchamia się z oryginalnego nośnika, to trzeba kupić drugi ??

czy masz poprostu pirata i zainstalowałeś drugiego pirata :twisted:

proszę o wyjaśnienie

chociaż sprawa wydaję się oczywista - ciekaw jestem ilu userów ma oryginalną grę, a ilu piraci :twisted: zresztą proszę nie odpowiadać, wystarczy dokładnie poczytać posty

a kolegę proszę o kontakt


(Philips Piotr) #12

co coment :slight_smile: - i wszystko jasne :slight_smile: