Problem z GTA San Andreas Multiplayer


(Animologic) #1

Mam problem z GTA San Andreas Multiplayer, wyskakuje mi taki błąd: Obrazek. Jak widać mam Viste i co może być tym powodem - to się dzieje po zamknięciu. Też niemoge się zalogować na serwer!!


(Huberto094) #2

Ja mam identyczny błąd i też mam Viste i tez dzieje się to u mnie po zamknięciu. Powodem tego jest zapewne Vista. Ja takie błędy mam czesto i nie mam na to żadnej rady. Raz zrobiłem reinstale gry pomogło... Nastepnego dnia znów nie działało. Moja rada zainstaluj se Xp to se pograsz bez błędów. Ja na drugim kompie mam Xp i jak mój nowy se popsuł to grałem na starym w sampa i żandych błędów nie było.


(Romantyczny Arkowiec) #3

Ty Huberto094 uskpokuj sie i nie kaz mu kasowac Visty!! Za niedlugo maja byc service packi do visty i wszystko ma podobno dzialac swietnie!!


(Animologic) #4

A czemu niechce mi działeć SAMP na XP'ku?? Czy to ma jakiś konflikt z Microsoft Framework.net lub jego brakiem odpowiedniej wersji??


(Mister1294) #5

a próbowałeś pobierać jeszcze raz gta sa mp w najnowszej wersji?


(Animologic) #6

tak 0.2.2 z GTA Site - to nic nie daje. Ogólnie samp mi chodził, ale po wyjęciu płyty z napędu cos się zwaliło i od tego czasu nie chodzi nawet po reinstalacji GTASA jaki i SAMP


(klopas) #7

a masz oryginała?


(Animologic) #8

sorka, na to niemogę odpowiedzieć bo niewiem. Piszę w sprawie kupla co do XP'ka ale ja mam!!


(Romantyczny Arkowiec) #9

mi sie to samo dzieje

wiec jak chcesz wylaczyc sampa to w viscie wejdz na dole na pasek kliknij prawym od myszki potem na meneger zadan chyba ze masz po angielsku to task manager i wtedy wez na sampa zakoncz zadanie potem te guwna beda wyskakiwac to da na jedno zakoncz zadanie i poczekaj chwile i potem sie pokaze to co sie pokazuje ze wystapil blad itd to tylko wyjdz z tego i bedzie dobrze ;]

pozdr


(Animologic) #10

Wystarczy przytrzymać enter i zacznie znikać !!