Problem z IE


(Krzysiek855) #1

Witam, mam problem z wyswietlaniem zdjec na stronach.

Wchodze np. na allegro i jak chce powiekszyc foto na aukcji to sie nie da.Tak samo z wyswietlaniem okien z fotkami na autoscout :cry: .

Wie ktos moze jak to rozwiazac?

Pozdrawiam


(x-awier) #2

A zobacz w innej przegl─ůdarce :wink:


(aero) #3

jak─ů masz wersj─Ö IE ??


(Krzysiek855) #4

6.0 tylko ze wszystko bylo cacy do niedawna.

Moze cos gryzie sie z Nortonem 2006 ktorego zainstalowalem.


(x-awier) #5

Nie jestem pewien czy to jest powodem, ale mo┼╝liwe, ┼╝e nie masz flash player'a ? :roll:


(adam9870) #6

Spr├│buj w IE wybra─ç Narz─Ödzia => opcje internetowe => zak┼éadka zaawansowane => w cz─Ö┼Ťci Multimedia zaznacz opcj─Ö poka┼╝ obrazy.

A je┼Ťli nie odtwarzaj─ů Ci si─Ö tak┼╝e animacje to sprawd┼║ czy masz zainstalowanego Flash Player'a (jak radzi┼é ju┼╝ x-awier) i czy masz zaznaczon─ů opcj─Ö Odtwarzaj animacje na stronach sieci web.

Je┼Ťli to nie pomo┼╝e, podaj jakiego konkretnie nortona u┼╝ywasz. A je┼Ťli ma on wbudowanego firewalla to zerknij tutaj.


(Clubbasse207) #7

problem b─Ödzie z java script :stuck_out_tongue:

kiedy┼Ť tak mia┼éem i napisa┼éem do allegro i tak mi napisali i faktycznie tak by┼éo :stuck_out_tongue:

w┼é─ůcz obs┼éuge java script w przegl─ůdarce


(Krzysiek855) #8

Dziala :smiley: .

Ale najlepsze w tym wszystkim jest to, ze tylko sprawdzilem to co mowiliscie i zaczelo dzialac :mrgreen: .Nawet nic nie wlaczylem bo wszystko bylo ok.

A mam Nortona Internet Security 2006.

Jak cos jeszcze bedzie nie tak to napisze.

Dzieki za pomoc :slight_smile: .

Pzdr.


(Monczkin) #9

Cysiek prosz─Ö nazywa─ç tematy konkretnie :!: