Problem z ikonkami

Chciałem z ikonek skrótów usunąć te śmieszne strzałki użyłem w tym celu jakiegoś śmiesznego programu który edytuje rejestr i załatwia takie problemy jednak… Nie do końca takiego efektu się spodziewałem :stuck_out_tongue: Strzałki owszem zniknęły… Zastąpione przez czarne kwadraty;] Co zresztą widać na załączonym obrazku.

pulpitdg.png

Może koś mi pomoże to naprawić? Proszę :lol:

Użyj tego “śmiesznego” programu do przywrócenia strzałek, możesz podać jego nazwę i napisz czy problem wystąpił od razu po wykonaniu tej opcji czy przypadkiem odinstalowałeś “śmieszny” program ??

Chodzi o to: http://wrt.rox.pl/ mam go nadal niestety z własnej głupoty nie zrobiłem aktualnej kopi rejestru mam jakieś stare nie chcę ich na razie przywracać może najdzie się inne rozwiązanie. Do każdej opcji jest tam opcja przywrócenia ustawień standardowych… Do każdej oprócz tej;]

Pobierz sobie np. Vista sunrise konfigurator, przy pomocy tego programu powinno się dać albo usunąć albo przywrócić strzałki. Jak by się nie dało to jedno pytanie, przywracanie systemu masz włączone ??

Działa:D Dziękuję;)

Jedno “ale”, do poprawnego działania program musi być cały czas zainstalowany, mówię o sytuacji kiedy usuwamy strzałki :wink: .

Ja jednak zostanę przy strzałkach chyba;] Jak go uruchomiłem ta funkcja była już zaznaczona odznaczyłem ją restart Explorera i jest ładnie:) Ze strzałkami;P

Syri , proszę zapoznaj się z tą stroną oraz tym tematem, a następnie popraw tytuł tematu, używając przycisku ac7a4cd89050aa6e.gif