Witam,
dzisiaj chciałem zainstalować GTA 4 które kupiłem dawno dawno temu. Po prostu naszła mnie ochota. Po włożeniu CD 1 wszystko okej, zainstalował się ten Social Club i za chwilę rozpoczęła się instalacja GTA 4.
Wszystko szło dobrze, do momentu gdy instalator poprosił o CD2. Po wrzuceniu CD2 instalacja szła chwilę i zatrzymała się. Czekałem 30 minut i stało cały czas na jednym pliku. Postanowiłem anulować i spróbować jeszcze raz. Popatrzyłem na płytki - idealne (zero rys w końcu oryginał kupiony w emipku i nie używany). Teraz gdy wkładam CD 1 to w Mój Komputer jest chwilę “zmuły” tak jak szyta płytę. Ale po chwili CD-ROOM przestaje i nie znajduje płytki. Włożę CD 2 też nie widzi. Gdy włożę inną płytę (inną gre, płyta z piosenkami itp.) to widzi. A płytek z GTA 4 już nie widzi.
Gdy włożę GTA do napędu i chcę uruchomić dysk DVD to wyskakuje komunikat " Włóż dysk do stacji dysków…".
Proszę o pomoc. Co zrobić? Może odinstalować ten cały Social Club i to wszystko związane z GTA4 i replay instalacji?
@edit:
CD2 zaczeło już widzieć. Ale z CD 1 nadal problem.
@edit2:
CD 1 się odpaliło lol.
Proszę zamknąć temat, problem sam się rozwiązał. ; D