Problem z instalacja skryptu

Witam potrzebuje skryptu ccleaguepro lub WebLeague. Niestety nie mogę sobie poradzić z ich zainstalowaniem (dawno już tego typu sprawami się nie zajmowałem). I tu mam taką prośbę czy mógłby któryś z tych skrypów a najlepiej 2 zainstalować na darmowy hosting. Podać mi dane do zalogowania się do ftp i które pliki edytował, po czym ja poprostu zobaczyłby co zrobiłem źle. Z góry dzięki :wink:

ok już instaluję, zaraz podam dane

P.S. Gotowe! Dane wysłałem na PW.

Dzięki wielkie :slight_smile: ale i tak posypałem ten skrypt :confused:

Dlaczego, działa prawidłowo.

juz wszystko ok ale skrypt nie spełnia moich oczekiwan. Szykam czegos innego gracz rejestruje swoje konto. i wybiera drużyne lub jesli to jeszcze opcja, że jest ona mu wylosowana z pośród jakieś puli. Np drożyn podzielone na koszyki. Istotne byłoby dla mnie aby można było stworzyć turniej z pierwsza fazą grupowa a później pucharową. Ewentualnie możliwosc zagrania samego pucharu lub ligi. Wtedy stowrze kilka lig. i najlepsze osoby zakwalifikuja sie do turnieju pucharowego. Fajnie byłoby gdyby wynik był na zasadzie gospodaż wpisuje gośc potwierdza. Cos takiego jak na pesleague.pl Pozdrawiam

Napisanie skryptu o takiej funkcjonalności możesz zlecić np. któremuś z forumowiczów.

Sądze że cena takiego oskryptowania zamknęłaby się w kwocie 1000zł.

Darmowe skrypty nie oferują tak rozbudowanych opcji więc niestety jedyna opcja to zainwestowanie w taki skrypt.

Chyba że ktoś napisze ci go hobbistycznie za darmo :slight_smile:

Pozdrawiam!

P.S. Jeśli jesteś skłonny zainwestować w taki skrypt to daj znać na PW.