Problem z instalacją SP3


(Cristian) #1

A więc tak. Instalując SP3 wyskoczyło mi to OKIENKO. więc dobra klikam anuluj, instalator pyta się mnie: "Czy chcesz kontynuować instalację bez kopiowania tego pliku?". Klikam TAK. A za chwilę dzieje się tak jak powyżej z innymi plikami. Moje pytanie brzmi: Czy jeżeli anuluje wszystkie te następne pliki to nic się nie stanie :?:


(stalesz) #2

SP3 pobiera się z Windows Update,chyba że jedziesz na piracie.Pominięcie tych plików jest niedpopuszczalne,co najmniej niestabilny system.


(Cristian) #3

Broń Boże na piracie :slight_smile: Windows oryginalny, SP pobrany ze strony Microsoftu. Więc co mam zrobić żeby zainstalować SP, jeszcze raz go pobrać :?:


(Patryk94) #4

przeczysc rejestr CCleanerem i sprobuj zainstalowac SP3 jeszcze raz


(Cristian) #5

Przeczyściłem rejestr lecz nic to nie dało wyskakuje mi to samo okienko :frowning:


(ahonen97) #6

Spróbuj zrobic przywracanie systemu komputera przed instalacji SP3


(Cristian) #7

No i klapa przywróciłem system i znów to samo :confused:

Edit: A teraz najciekawsze podczas próby uaktualnienia systemu pojawiło się TO. To wina płyty :?: I co mam klikąć :?:


(zaklik) #8

http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1048713.html


(Maruda0) #9

A to jak już jest ten temat, to może zapodam swój problem:

Weszedłem w instalację dodatku sp3 i coś tam się zaczyna ładować. Kończy się ładować i wychodzi takie coś:

2hybaiw.jpg

Może wie ktoś co mogę z tym zrobić?


(zaklik) #10

Czy przypadkiem nie ściągnąłeś SP3 w innej wersji językowej niż masz system ?

Ściągnij wersję dla polskiej windy i zainstaluj http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=pl .


(Maruda0) #11

Hmm... właśnie z tej strony ściągnąłem tego sp3. Więc czy to znaczy że mój system jest w języku angielskim?


(zaklik) #12

Może masz zainstalowaną polską nakładkę na angielską wersję systemu . Jesteś pewny , że masz polską wersję?