Witam mam problem z instalacją sterowników do płyty głównej :
msi b85-g43
Próbuje zainstalować sterowniki z płyty która była dołączona do zestawu wkładam płytę do napędu CD/DVD który jest na pewno dobrze podłączony do komputera odpalam i zamiast okienko instalacji pojawia mi się taka dziwna konsola :
Jakie dokładnie chcesz sterowniki zainstalować, dla jakiego systemu operacyjnego, Jeżeli chcesz zainstalować sterowniki dla systemów Windows robisz to z poziomu uruchomionego systemu.
No właśnie mam taki problem że nie chce mi się odpalić system windows instaluje sterowniki do nowej płyty głównej z płytki która była w zestawie i pojawia się konsola a w instrukcji pisze że ma się pojawić okno z przyciskiem zainstaluj próbowałem instalować sterowniki z dysku przenośnego i dało to te same rezultaty.
Jeżeli chodzi o system to posiadam Windows 7 64 bit
Odłącz komputer z sieci 230V , otwórz bok komputera i zewrzyj na chwilę metalowym przedmiotem dwa piny na gnieździe JBAT1. Uruchom komputer, ale zatrzymaj pierwszy start na BIOSie klawiszem Delete. Tam kliknij kwadrat Setting i wybierz po prawej pozycję Save&Exit > Enter lub LPM. Tu wybierz pozycję Restore Defaults > Enter lub LPM, potwierdź zmiany i zrestartuj normalnie komputer. Dopiero gdy normalnie pojawi się Pulpit użyj płyty CD ze sterownikami.
No właśnie mam taki problem że gdy odpala mi się windows to pojawia si,ę logo windows i wszystko mi się resetuje i włącz mi się od początku aż do tego momentu z logiem windows