Instalując tą gre (orginalną) wystepuje problem. Wkaładam płyte nr.3 i na 75% instalacji wyskakuje błąd że nie mozna skopiować jakiegoś tam pliku. Czy jest sposób aby zainstalować tą gre jakoś? Gra nie jest moja więc nie ma mowy o rekalmacji. Na kompie kolegi (włascicela gry) zainstalowało sie pprawnie. POMOCY!
Myślę że to wina tylko napędu nie może odczytać płyty,sprawdź czy nie jest uszkodzona czy zabrudzona ewentualnie instaluj z innego napędu,ja miałem podobnie z 4 płyta.Mógłbyś podać konkretnie ten komunikat.
Próbowałem już w zwykłym napendzie CD oraz w prawie nowej nagrywarce DVD i mam ten sap problem. Nie chce mi sie jeszcze raz instalowac ale ten komunikat wyglądał mniej wiecej tak: wystapiła problem ze skopiowaniem pliku … z nośnika. Ponów próbe lub zakończ instaalcje.
Pomóżcie
Najwyraźniej jest problem z płytą.Zobacz czy na niej nie widać jakiś mocnych zarysowań.Możesz spróbować ją zgrać na dysk(skopiować)czy ją całą zczyta,ewentualnie w Alkoholu zrobić obraz płyty jak ją całą zczyta.Spróbuj.
Przenoszę tutaj - zgodnie z tematem
75% instalacji to już koniec 3 płyty to coś na samym obrzeżu płytki,a próbowałeś klikać ponów próbe nawet kilka razy?
Próbowałem klikać kilka razy ale po 2 sekundach wyskakuje dalej to samo. A co do tego alcohola to jak mam tam zrobic obraz płyty i czy wtedy pomijam 3 płyte w instalacji czy jak bo za bardzo nie kumam:(
Złączono Posta : 02.10.2006 (Pon) 18:23
Czy naprawde nic już sie nie da zrobic??
Włóz 3 płytke i tylko z niej zrób obraz(opcja Kreator odczytu) tylko jak płytka jest zabezp. to może być konieczne ustawienie rodzaju zabezp.a to większa technika,ale spróbuj.Wcześniej spróbuju normalnie ją skopiować w eksploratorze czy ją w ogóle zczyta całą.
Alcochol nie chce mi sie zainstakować więc spróbuje skopiować. A to chodzi o to że zawartość tej płyty skopiować na dysk tak??
Alkohol nie jest darmowy .Tak mosz ją nagrać na dysk.
Niestety przy kopiowani występuje błąd - wytapił błąd pry skopiowaniu pliku copressed. Nie prawidłowa funkca MS-DOS. Co mam robic??
Ten plik jest skompresowany zipem.Jak nie może go odczytać to raczej jest uszkodzona płytka.Masz np-winrara albo winzipa.Jak masz to spróbuj ten plik otworzyć normalnie z płyty w eksploratorze czy go otworzy,jeżeli wypisze błąd to płytka uszkodzona.System masz XP tak?
Tak mam xp. Spróbuje rozpakować.
ja mam z koleji taki błąd , C:\Docume~1\krzy~1\ustawi~1\temp~1\AutoRunGUI.dll i nie mam pojecia co mam z tym zrobić… prosze o pomoc. z góry dziekuje
witam prosze o pomoc mam problem z zainstalowaniem nowej gry the sims 2 double deluxe gdy ja istlatuje przy 58% wyskakuje błąd: podczas kopiowania pliku L\Base\TSData\Res\UserData\Neighborhoods\N002\Characters\N002_User00000.package" z nośnika wystąpił problem
PROSZE O POMOC CO MAM DALEJ ZROBIĆ :-x
Czy masz może zainsatlwany program Clone CD?
jak masz to usuń
MAM PROBLEM Z ZAINSTALOWANIEM THE SIMS 2 .
PO ROZPOCZECIU INSTALACJI CO DWA PROCENTY WYSKAKUJE MI TAKI KOMUNIKAT:
" podczas kopiowania pliku “e:\tsdata\res\objects\objects.package” z nosnika wystapil problem . czy chcesz ponownie sprobowac skopiowac plik , czy zakonczyc instalacje "
ZA KAZDYM RAZEM NACISKAM SPROBUJ PONOWNIE , ALE JEST PROBLEM PRZY SETNYM PROCENCIE , TEN KOMUNIKAT WYSKAKUJE I WYSKAKUJE MIMO PONOWNYCH PROB . STARALAM SIE ZAINSTALOWAC TO JUZ 3 RAZY ZA KAZDYM RAZEM WYJMUJAC I CZYSZCZAC PLYTE ORAZ RESETUJAC KOMPUTER , NIC NIE POMAGA , CO SCIAGNAC ABY MOC DOKONCZYC INSTALACJE TEJ GRY ? MOJ NUMER GG TO 10400148 , PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ POD TYM NUMEREM ALBO TUTAJ NA FORUM Z DOKLADNA INSTRUKCJA CO MAM ZROBIC , BEDE NAPRAWDE STRAAAASZNIE WDZIECZNA
instaluję właśnie sims 2 i doszło mi do 100% ale pojawia się jakiś błąd że nie można skopiować jakiegoś pliku i wyświetla mi się czy ponowić próbę czy anulować i cały czas biorę ponowić próbę i nadal nie chcę się zainstalować. może wiecie o co chodzi?
Czesc.Widze, ze znacie sie na rzeczy…Mam pytanie- pewnie glupie, ale ja sie kompletnie nie znam - kupilam gre Sims2 double delux, uzywana , jedna plyta- wlozylam aby zainstalowac i pokazala mi sie wiadomosc- Ten program zostal zablokowany przez administratora, skontaktuj sie z administratorem- pewnie cos w ustawieniam, dostalam tego laptopa juz ze wszystkim zainstalowanym…wiecie moze jak sobie z tym poradzic- i prosze tlumaczyc jak dziecku:) laikowi- dzieki
Masz do gry klucz licencyjny ?