Otóż mam taki problem:
No device drivers were found. Make sure that the instalation media contains the correct drivers , and then click OK.
O co chodzi?
Otóż mam taki problem:
No device drivers were found. Make sure that the instalation media contains the correct drivers , and then click OK.
O co chodzi?
A nie próbowałeś po prostu nacisnąć wspomnianego “OK”…?
próbowałem nic nie dało
Nie wiem czy tak się da, ale może spróbuj zainstalować starszą wersję siódemki i uaktualnić ją do RC. Nie wiem czy da się uaktualnić, ale jeśli tak powinno pomóc.
miałem ale już nie mam zapomniałem zgrać na inną partycję i poszła sie *****
jest jakiś inny sposób bo z tego co rozumiem on potrzebuje jakieś sterowniki
a jaki masz sprzęt?
Ja instaluje na maszynie wirtualnej Sun Virtualbox na microsoftowym to samo
Instalujesz z płytki? Może to jej wina? Spróbuj zainstalować z innego nośnika, być może to pomoże.
Nie zrozumiaem Twojego ostatniego posta Jeśli instalowałeś tylko na maszynie wirtualnej, to spróbuj to zrobić normlnie.
Instaluje z daemona
goldmir teraz ja nie wiem o co ci chodzi
No to namieszaliśmy :lol: Mówiąc normalnie mam na myśli bootowanie płytki “siódemką” i klasyczną jej instalację. Być może ta maszyna wirtualna uniemożliwia pewne działania w obrębie instalatora systemu operacyjnego.
Kto normalny instaluje z wirtualnego napedu system wypal normalna płytke i nie bedzie problemu pozatym to nie wiem czy jest sens skoro juz na dniach ma byc RTM.
Już jest RTM. A co do tematu to jeśli twój sprzęt spełnia minimalne wymagania Windows 7 to wypal na płytę i instaluj normalnie. To na bank wina wirtualnej maszyny.
Od dwóch postów to mówię. Często narzędzia do wirtualizacji zawodzą.
Moja konfiguracja Intel Pentium 4 2.40 ghz geforce mx 440 se 1 gb ram MSi 845SE MAX Wester Digital 160 GB nie będe instalował normalnie bo nie bede neta miał
Czemu? Nie masz sterów do karty sieciowej?
nie nie mam jej w ogóle
No to chyba na obecnym systemie też nie masz neta… Nie ma sprzętu to nie ma
nie każdy ma kablówkę ja mam sagem f@st 3202 livebox z neostradą
– Dodane czwartek, 30 lipca 2009, 12:39 –
AKTUALIZACJA: właśnie zainstalowałem kartę Fast ethernet i sprawuje sie swietnie
Pod Windows 7?