Jak? Klikam przesuwam, robie to co przychodzi mi na myśl i nie działa.
Edit: Coś tam wyszło przesunąłem jakoś tam.
Edit2: Teraz zresetowałem kompa i mam jakis proces w tym easusie partition master boot mode i tylko to jest na ekranie, to znaczy że mi zmniejsza partycje z dysku d i przekazuje na c?
Ej teraz mam 100% wszystkiego, moge zresetować kompa? Bo to od 15min sie nie zmienia i jest nadal na 100%.
Ej zresetiwałem kompa i teraz mam error 17 przy włączaniu komputera i nie chce sie włączyć. Pomocy boje sie że zpesułem komputer
Cały czas ktoś próbuje ci pomóc. Jeżeli sam nie potrafisz sobie poradzić poproś kogoś z najbliższego otoczenia o pomoc, a jeżeli nie masz nikogo takiego to oddaj:
Mam tego gparteda tylko że ja nic nim nie moge zrobić a w dodatku jakąś zlą wersje pobrałem bo jest 2.6.3.0.0 jakaś stara a wszystko co na tym klikam jest error. Chodzi tutaj o gparteda z livecd? A i to jest rozwiązanie z płytą z systemem a ja już wspomniałem że jej nie posiadam.
A w ogóle to jest za ciężkie dla mnie nie rozumiem co to jest mbr nie wiem jak naprawić to. Zapomniałem napisać że jestem zielony w tych sprawach.
Nikt jasnowidzem nie jest i nikt nie wie jaki error masz na ekranie. W dwóch wątkach prowadzisz dyskusję nad tym samym problemem - czyt. problemami po przerwaniu operacji dyskowych. W obu konkluzja nasuwa się sama - skoro nie potrafisz sobie poradzić i o problemy winisz innych użytkowników oddaj komputer w ręce osoby, która zna się na rzeczy. Szkoda naszego i twojego czasu.