Mam problem z instalacą windows xp sp2. Kopiowanie plików przebiega ok ale po restarcie i instalacji urządzeń następuje problem z instalacją sieci. Pasek instalacji zatrzymuje się na drugiej literze n w słowie instalowaniei tak sobie stoi od 9h. karte sieciową mam zintedrowaną z płytą p4vxasd2+. W biosie niema opcji odłączenia karty sieciowej. Do kompa niema podpiętych kabli sieciowych ani modemów. A i dyske też formatowałem i nic. Dysk hdd ma 80gb , procek 1,6 pentium 4.
nie pamiętam ale chyba tam jest możliwość albo pominięcia albo ustawienia standardowych ustawień, musisz sprawdzić na którychś powinno pójść, jak nie to możesz mieć zwaloną płytę instalacyjną win xp
spróbuj zainstalować, jak się zainstaluje i będziesz miał działający system, to wtedy włącz ją, jak będą jakieś problemy to chyba pozostaje ci ja wyłączyć w biosie i kupić sobie na pci…
– Dodane 05.07.2009 (N) 12:04 –
musisz mieć jeśli to jest zintegrowana karta sieciowa to musi być…
– Dodane 05.07.2009 (N) 12:06 –
może trochę inaczej się nazywać ale weź książeczkę co dostałeś do płyty głównej (jak nie masz to zajrzyj na stronkę producenta i tam powinieneś znaleźć) i popatrz dobrze każdą opcję biosu