Mam taki problem: nie wiem czemu ale jak jush zamykam IE, to wyskakuje mi komunikat o błędzie (daje OK bo nic innego nie ma) ja mam WinXP PRO z Serwice Packiem 2. zna ktoś jakąś łatkę ?? dodam jeszcze, że nawet po zainstalowaniu id nowa windowsa, to po jakimś czasie (chyba po 3 dniach) wyskakuje ten komunikat. Dziwi mnie to tylko dlatego, że do tej pory tego nie było, a windowsa to ja robie regularnie co 2-3 tygodnie. U Q mpli jest podobnie. PLISS HELP ME
Ale komunikat o jakim błędzie.
Wklej screena.
http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic … =screen%2A
I daj log z Hijackthis
A screena teraz nie dam rady zrobić z tym błędem bo nie wiedzieć czemu on teraz nie wyskakuje jak potrzebuje to nie wyskoczy a przedtem to co chwilke wyskakiwał
jak coś to napisze tutaj i wkleje screena.
Złączono Posta : 03.08.2005 (Sro) 18:09
Hmm. widzę u jakiegoś keyloggera. Instalowałeś coś takiego? Trzeba to wywalić.
Pogrubione na czerwono usuwasz dodatkowo ręcznie z dysku.
Wywal iMesh , zainstaluj inne P2P. Ma spyware.
Wszystko usuwasz w trybie awaryjnym [F8] w czasie bootowania systemu z wyłączonym przywracaniem systemu.
Przeinstaluj dodatkowo IE, jeśli problem będzie nadal występował.
Panel Sterowania -> Dodaj/usuń Programy -> Dodaj/usuń składniki systemu Windows -> …
Wklej nowego loga.
Zainstaluj sobie inną przeglądarkę a to badziewie odstaw na bok (tylko nie usuwaj) :roll: Polecam FireFoxa 100x szybsza wygodniejsza, bezpieczniejsza…
Aha… ale mam pytanko: bo ściągałem na IMESHU TEledysk (koncert Paktofoniki w Katowickim Spodku) i mam jush 53% z 32MB mam jush ściągnięte 17 MB, dodam że ściągało sie to tylko od jednego usera (kaaza) i zależy mi bardzo na tym chyba że sie da jakimś innym programem P2P kontynuować ściąganie tego pliku ?? dodam że kolo ma wolne łącze (lub ograniczenie) że średnio to sie ściąga od niego z prędkośćią 0.54kb/s i jest mało dostępny
ja mam wmiare dobrego neta (chyba) http://pxs.pl
Pisz po polsku.
Moim zdaniem nie da się tego zrobić przez inny P2P, niestety.
Ehh… to lipa…
A jaki jest najlepszy (szybszy) program do wymiany Peer to Peer ??
I żeby dało się ściągać nie tylko MP3, ale też multimedia (teledyski itp.)
Sorki ale ja jestem przyzwyczajony tak pisać, bo na gg jest szybciej wystukać “jush” od “już”
Tutaj każdy będzie pisał co innego (zależy czego używa ) Ja polecam edonkey, już długo go używam i jestem z niego zadowolony
O ile wiem to ty używasz kazzy? Radził bym ją najlepiej usunąć ściąga mnustwo syfu, szpiegów…
NA szczęście nie używam kaazy!! IMESH — ale jak ja miałem Emule (plus itp.) to chodził on wolno tzn. na imeshu ściągałem max 94 kb/s. a na emule 0.45kb/s zobacz Emulek.com