Problem z Jadu Gadu

Witam ściagnełem sobie na kome Jadu Gadu i zainstalowałem w opcjach wpisałem swój nr gg, hasło a reszte pozostawiłem bez zmian następnie zrobiłem połącz i pokazuje mi sie takie coś:

Error:

javax.microedition.io.Connection.No

at:z

z@ff91a2b7

requestConnect

Co mam teraz zrobić ?? Bo ja już niee wiem ;/ moze też ktoś z was mial tn komunikat i wie co zrobić aby jg działało ??

jaki masz telefon??

W810i

Ja również miałem taki bład raz łączyło ok raz w ogóle, ja mam N70. Jeżeli jesteś użytkownikiem heyah lub ery gadaj przez heyah/era gg najtaniej wynosi bo w innych sieciach to strata kasy

Ej bo ja mam era gg i mi chodzi bez problemu. Tylko nie wiem czy to naprawde jest 1 zł z VAT za tydzień. Mój kumpel miał era gg i musiał zapłacić 400 zł za jej użytkowanie. Teraz się denerwuje :cry: :o

Mam heyah gg od tygodnia i dziś pobrało mi tylko następną złotówkę na następny tydzień

Dzisiaj znów prubowałem połączyć się z gg i pokazał mi sie nastepujący komunikat: Błąd przy łączeniu! Nie ma połączenia z serwerem gg możliwy brak dostępu do internetu. Skonfiguruj profil połączenia używając połączenia internet/gprs. Oto jest mój problem czy macie jakieś pomysły co zrobić ??