rafal.exe
(Rafal Exe)
16 Marzec 2006 17:54
Mam taki problem w sieci w orange. Mianowicie zmienił mi się język w telefonie nie wiem jak nie wiem kiedy i jak np. dzwonie na numer *500 to mówi mi po angielsku wszystko. Tak samo jak dzwonie do kogoś i ktoś jest nieosiągalny wtedy tak samo mówi mi po angielsku. Wie ktoś jak zmienic Język na polski ? Czekam na odpowiedź.
system
(system)
16 Marzec 2006 18:54
zadzwoń do BOKu lub idź do salonu
rafal.exe
(Rafal Exe)
16 Marzec 2006 18:56
Taaa do salonu mam z 15km :] więc odpada bo samochodu nie mam. Ale wiem że jest na to poprostu jakiś kod którego nie moge znaleźć
system
(system)
16 Marzec 2006 18:58
zadzwoń do BOK, BOA czy jak to się teraz nazywa… tam wszystko ci wytłumaczą
rafal.exe
(Rafal Exe)
16 Marzec 2006 19:01
Nie mam z czego ;/ bo nie mam nic na koncie. a nie mam dostępu do innego telefonu
system
(system)
16 Marzec 2006 19:03
heh…
to może wyślij maila do nich? bo dostęp do internetu widać masz ;] http://www.orange.pl tam znajdziesz mail
rafal.exe
(Rafal Exe)
16 Marzec 2006 19:04
to się nazywa błądzenie po temacie…nie poglębiajmy się w tym Moze ktoś bedzie tu znał poprostu ten kod
system
(system)
16 Marzec 2006 19:09
czemu? to jest najlepsze wyjście, przecież osoby z biura obsługi są po to, by odpowiadać na takie pytania
Orange Automatyczne Biuro Obsługi Klienta *500 (z telefonu Orange) - Orange Automatyczne Biuro Obsługi Klienta - bezpłatny numer, pod którym, bez potrzeby kontaktu z konsultantem, otrzymasz informację o ofercie, płatnościach i usługach *200 Powiedz Ile (z telefonu Orange) - możliwość bezpłatnego sprawdzenia minut pozostałych do wykorzystania w ramach abonamentu Internetowe Biuro Obsługi Klienta - potrzebujesz informacji, nowej usługi lub telefonu ? – wejdź i zamów, tutaj nigdy nie czekasz! Odwiedź: http://www.orange.pl/on-line Orange Biuro Obsługi Klienta *100 (z telefonu Orange) Orange Biuro Obsługi Klienta +48 (0) 510100100 – odpowiednik numeru *100 dla osób dzwoniących z telefonu e-mail: bok@orange.pl
sam zobacz