Problem z Kalibracją kierownicy Tracer :)

Witam panowie :slight_smile:

Mam problema :slight_smile:

Otóz… załóżmy że jeżdze Golfem w NS carbon na PC i PS2 ( tak dla ułatwienia problemu )

Gdy podłącze kiere do PS2 lub PC i chce jechać autem dodaje gazu.Auto jedzie ,lecz kierownica skręca bez mojej ingerencji a dokłądniej to auto skręca bo gra wykrywa że kierownica jest w poizycji skrętu gdy jaj jej nawet wzrokiem nie dotykam … instalowałęm sterowniki robiłem kalibracje odinstalowywałem i robiłem kalibrację no i nic … mam w sterach takie zakłądki do kalibracji … jedna z nich sa ustawienia pozycji centralnej ( czyli kalibracja ) kierownicy …

no i jest tam oś y i oś x bodajze …

no i one ( jesli kierca jest w pozycji centralnej ) mają być

oś x - 127

oś y -127 :slight_smile:

no i przeważnie kierownica sama skręca :slight_smile:

np . jest oś x 138 a oś y 127 gdy ja jej nie dotykam :slight_smile:

a jak perd***** ( sorki ale inaczej tego nie określe ) w stól to jest ok ale nie zawsze … .myśle ze coś jest tam w środku walnięte ale mam na gwarancji i myśle oddać :slight_smile: moze ktoś mi pomoze to samemmu naprawić

KIerownica Tracer TRK-SD

http://www.tracer.eu - info o niej :slight_smile:

Zapoznaj się proszę z tą stroną i zmień tytuł na

konkretny. Inaczej temat poleci do śmietnika.

Ile masz tą kierwonice?? może już dożywa swoich dni?

Jakiś kabelek może nie stykać. Styki mogły zaśniedzieć. Jest dużo opcji. Warto by jeszcze na innym kompie ją sprawdzić.

ma 1 miesiąc … ale oddaje na gwarancję :slight_smile:

a mam pytanko … do kiercy dosstałem paragon :slight_smile: no i czy musiałem dostać karte gwarancyjną ??

Zależy raczej od sklepu.Na kierownice akurat chyba paragon powinien wystarczyć.Ale na bank to już musisz się w sklepie dowiedzieć.

Sklep : GomBIt

Miasto : Tarnobrzeg

także chyba paragon :slight_smile:

dzięki za pomoc :slight_smile:

1. w nfs gra sie na klawiaturze / padzie

2. kierownice tracer/apollo/itp nie skalibrujesz

1.wiem ale taki przykład dałem :slight_smile:

2.a ta ?! nie gadaj ! wiesz ze nie wiedziałem… trzeba było pisac :stuck_out_tongue: