Witam Wszystkich na Forum. Kupiłem właśnie niedawno Kamerę “Panasonic SDR-H20EP” i mam następujący problem. Natomiast, gdy podłączam ją do komputera (USB i Ładowarkę, bez wpiętego akumulatorka) i włączam program “ImageMixer3” to program bardzo wolno mi sie włącza i jak już to nastąpi i chce obejrzeć co mam na niej lub zgrać to na Twardy dysk komputera to bardzo ale to bardzo wolno myśli
nie wiem co sie dzieje
może ktoś mi poradzi inny program do zgrywania nagranego materiału z tej kamerki, bądź poradzi co zrobić ?? Z góry bardzo dziękuje.
witam , mam tą samą kamerkęi tez problem , tyle że nie z szybkościąa ze spolszczeniem do programu impagemixer 3, nigdzie nie moge go znalesc. . Również proszęo pomoc
A mam pytanko do Ciebie. łączysz sie przez ten kabel co był w komplecie z komputerem ?? jak tak to napisz jak szybko Ci przegrywa materiał wideo ??
hej
podpinam ją kablem z kąpletu (USB) i szybko zciąga tj około 2-3 minut w zależności ile masz nagrań .U mnie jest problem z nagrywaniem filmów z tego programu na płytę , ni w ząb nie kumam go , nie mogęgo zrozumiec , raz nagrałam a teraz mam problem , masz może spolszczenie do tego programu?
może napisz mi jak to nagrywasz na płytę jak możesz . Będę wdzięczna
Niestety nie mam hoc tez by sie na pewno przydał. To ja nie wiem czy mój dysk w niej jest popsuty czy mam coś ze sterownikami USB w Komputerze
mama pomocy
Pomogę Ci jak najbardziej tylko muszę dojąc do ładu, czemu u mnie tak wolno przegrywa materiał wideo
pozdrowienia
zobacz , może coś źle podpinasz kabel usb, u mnie są dwa wejścia , jedno też działa źle , a na drugim jest wszystko ok
jak coś to napisz na moje gg 5110049