mam asus g51 j mam problem z kamerką nie widać jej nawet w menadżer urządzeń ( dzień wcześniej była widoczna ale dzisiaj brak ) przy sprawdzaniu czy działa kamerka pisała coś blokuje wejście multimedialne . ale świeży system kompletnie nie wiem jak to rozgryźć ma ktoś jakiś pomysł?
Co to jest ausus? Jaki system operacyjny?
dzięki za odpowiedz asus g51j system wgrany win 7 Ultimate (włożyłem dysk do niego ssd) kupiłem program win 7 ultimate i myśle ze to może być problem samego systemu chociaż nie jestem pewien ,?
To popraw temat wątku.
Win 7 ultimate to nie program tylko system operacyjny.
Po co kupujesz system operacyjny, który za 2-3 tygodnie będzie bez wsparcia producenta?
Otwórz Menadżer urządzeń. W menu Widok ustaw Pokaż ukryte urządzenia.
Rozwiń Kontrolery wideo dżwięku i gier.
Czy tam jest widoczna? Jesli tak to kliknij prawym PM i zobacz co pisze we Właśiwościach.
Czy bez ustawienia Pokaż ukryte urządzenia widzisz wpis Urządzenia do obrazowania? Pewnie nie.
witam dziki za pomysł wczoraj tez próbowałem tego , ale udało mi si uzyskać kamerka w sensie ze jest urządzenie do obrazowania ( urządzenie działa poprawnie) sprawdzam na necie kamerka i pisze mi zenie można wykryć aktywnego strumienia treści mulltimedialnych. na tym laptopie dużo razy robiłem format nigdy nie miałem takich przebojów czytam na necie nic ciekawego nie ma w propozycjach tylko instalacja na nowo systemu .