Pierwszy raz słyszę taką kartę graficzną … Ale niech będzie. Dostałem ją zamiast x800gto. I mam problem … Nie wiem jakie ustawienia zastosowac aby miec dobrą grafe w grach … Bo np. w CoD 2
mam taki obraz… nie wiem co zrobic. Aktualizowalem sterownik z plyty CD ale nic nie dalo. Nie wiem jak z tymi aa, ustawienia 3d, gl itd.Wszystko jest tak jakby potrójne… 3 kursory od myszki itd. Może przez to ze jest to karta HD Prosze o pomoc
Ehh te stery omegi wogóle nie działają a jak je tylko zainstaluje to komp sie restartuje bo załadowaniu windy… A stery do karty Asusa VGA DRIVER są do bani bo mam zniekształconą grafikę… Słyszałem że podobno te modele Ati są do bani bo mają błędy i coś tam z biosem … Nic tylko pozostaje serwis … żal .pl
No i sprawa się rozwiązała Ati nie opracował jeszcze dobrych sterowników pod karty AGP i bardzo dużo osób ma z tym problemy zazwyczaj działają tylko stery dołączone z grafiką
Ale ja mam problemy z sterami dołączonymi z płyty… A o innych nie wspomnę. Ide do kumpla zainstalowac i jak będzie to samo to oddaje i niech sie ganiają ! 8) :roll: