Problem z karta graficzną ASUS AH2600PRO

yOO!

Pierwszy raz słyszę taką kartę graficzną … Ale niech będzie. Dostałem ją zamiast x800gto. I mam problem … Nie wiem jakie ustawienia zastosowac aby miec dobrą grafe w grach … Bo np. w CoD 2 my.php?image=wwlr3.jpg

mam taki obraz… nie wiem co zrobic. Aktualizowalem sterownik z plyty CD ale nic nie dalo. Nie wiem jak z tymi aa, ustawienia 3d, gl itd.Wszystko jest tak jakby potrójne… 3 kursory od myszki itd. Może przez to ze jest to karta HD Prosze o pomoc :slight_smile:

jaki masz zasilacz ?? podłączyłeś dodatkowe zasilanie (jeśli jest wymagane )??

Tak jest wymagane. Zasiłke mam Codegen 230<żal

Amacrox 400 czy chieftec 400 ? :smiley:

Amacrox ma mocniejszą linię +12V, lecz pasywne PFC - polecam Amacroxa lub to samo taniej Modecom MC-400W.

Ehh i mam new zasilacz ale to nic nie dało … Ja myślę że coś w ustawieniach jest źle ustawione ale nie wiem co … A może najnowsze sterowniki ??

Zainstaluj Omegi

Tylko które są najnowsze ?? :roll: ATI Omega Drivers 3.8.252 ?? :roll:

Nie najnowsze są to omegi 4.8.442 oparte na catalistach 7.12

http://www.omegadrivers.net/ati_winxp.php

Ale mam zainstalowac tylko te omegi ? Bo po instalacji omegi a były asusa komp wogole nie chce mi sie włączyć…

Ehh te stery omegi wogóle nie działają a jak je tylko zainstaluje to komp sie restartuje bo załadowaniu windy… A stery do karty Asusa VGA DRIVER są do bani bo mam zniekształconą grafikę… Słyszałem że podobno te modele Ati są do bani bo mają błędy i coś tam z biosem … :confused: Nic tylko pozostaje serwis … żal .pl

Ja posiadam Palita radeon HD 2600XT i nie mam żadnych problemów ze sterownikami używam omegi.

I jakie ty masz typ wejścia AGP czy PCIE ?

AGP

No i sprawa się rozwiązała Ati nie opracował jeszcze dobrych sterowników pod karty AGP i bardzo dużo osób ma z tym problemy zazwyczaj działają tylko stery dołączone z grafiką

Ale ja mam problemy z sterami dołączonymi z płyty… A o innych nie wspomnę. Ide do kumpla zainstalowac i jak będzie to samo to oddaje i niech sie ganiają ! 8) :roll: