Problem z karta graficzna

Ostatnio przeinstalowywalem windowsa i zauwazylem ze po zrobieniu tego wszystkie filmy filmiki i czesc gier przestala mi prawidlowo dzialac tzn.bardzo mocno w filmach skacz i scina sie animacja. Oczywiscie zainstalowalem sterowniki do karty graficznej i sciagnalem kodeki ale nic nie pomoglo…moge dodac ze moj model karty to Radeon 9250

moze zbyt duzo tych kodekow zainstalowales?

hmm od zbytniej ilosci chyba nic sie nei stanie…a wogole to sciagnalem kilka pakietow kodekow i instalowalem kazdy po kolei i nic…

SPOKO :o !!

Odinstaluj dokładnie wszystkie kodeki i zainstaluj to.

Złączono Posta : 11.03.2006 (Sob) 12:18

…a co do Twojego problemu przeinstaluj jeszcze sterowniki na najnowsze lub podaj model i producenta karty graficznej to dam Ci dokładny link do sterowników.

hm nie jestem jeszcze takim debilem i wiem ze nie mozna wszystkiego instalowac…przeciez mowie ze sciagnalem kilka pakietow i po kolei kazdy z osobna testoawalem i nic…; /…

Złączono Posta : 11.03.2006 (Sob) 13:06

przeinstalowywalem sterowniki na najnowsze i kodeki tez i nic…a podalem wczesniej swoaj karte Radeon 9250…problem musi tkwic chyba w czyms innym ale nie wiem w czym…;/

Nic takiego nie ma w poście, że niby z osobna. Więc następnym razem określaj się dokładniej.

Złączono Posta : 11.03.2006 (Sob) 13:26

nikt nie będzie się domyślał jak i co robiłeś…

no dobra okej przeprasam moj blad… ale teraz jak zainstalowalem te kodeki ktore mi podales to wogole przestal mi obraz dzialac…

A czy odinstalowałeś wszystkie inne ?? Jeżeli odinstalowałeś to nie ma bata, żeby coś Ci nie działalo.

hm mozliwe ze zle sterowniki do karty graficznej zainstalowalem bo te z oryginalej plyty nie chca chodzic bo bledy wyskakuja wiec sciagnalem z interenetu