mam problem z kartą pamięci do telefonu. Sprawa jest taka że w telefonie miałem kartę pamięci (ale nie ustawiałem żadnego hasła ani nic ) po pewnym czasie kupiłem sobie nokie n 73 ale ona nie czyta mi karty pamięci pisze ze karta pamięci jest zablokowana a jak chce usunąć hasło to chce żebym najpierw go wpisał.(Już próbowałem wpisać takie hasła jak 1111,0000,1212 itp ale to i tak nie pomaga jak wcześniej napisałem JA NIE USTAWIAŁEM ŻADNEGO HASŁA) Proszę o pomoc 
ja nie mogę wogule wejść w kartę pamięci telefon chce hasło a ja nie ustawiałem żadnego hasła
A co jak zostawisz puste?
Ponawiam;
Micro SD mają przełącznik? Gdyby nawet to co to ma wspólnego z możliwością odczytu karty?
NIe karta nie jest zablokowana przed zapisem
– Dodane 18.02.2010 (Cz) 15:34 –
Greh ja cie juz nie rozumie pomóż mi albo jak nie to nic wogóle nie pisz jak nie wiesz
A co tu do nie rozumienia jak się zapytałem czy próbowałeś nie wpisywać nic, znaczy się żadnego hasła :?:
Człowieku chyba napisałem ci ze nie da się NIE-WPISAĆ hasła telefon potrzebuje hasła jak nie wpisze hasła nie moge wcisnąć OK bo trzeba przynajmniej 1 liczbę wpisać
Maz możliwość podpięcia jej pod komputer?
mam ale tylko za pomocą telefonu a jak telefon podepnę to mi nie wykryje karty
Trza się zaopatrzyć w adapter SD -> Micro SD i sformatować kartę w dowolnym czytniku kart pamięci.

Mam adapter
No to do dzieła 
a hasło 12345 też nie działa??
jak napisałem wcześniej próbowałem wpisywać te najłatwiejsze hasła ale nic z tego nie działa

– Dodane 20.02.2010 (So) 8:24 –
Ej fiesta jak podpinam do komputera to mi nie wykrywa tej karty 
– Dodane 20.02.2010 (So) 21:29 –
Pila wcześniej pomogłeś teraz pomóż ![-o<
– Dodane 25.02.2010 (Cz) 14:19 –
Pomożecie?