Problem z kartadwl-520+

Witam ! Problem z tą kartą polega na tym,że po jakimś czasie (ten czas to 2 godz. lub kilka dni) prawidłowego działania wyłącza się i nie można jej ponownie włączyć.Dostaje komunikat"nie można ukończyć czynności włączania karty sieci bezprzewodowej,upewnij się ,że karta jest własciwie zainstalowana."Nie pomaga odinstalowywanie jej i powtórnej instalaacji.Sterowniki aktualizowałem.Czasami uda się ją włączyć “system pomyślnie włączył to urządzenie,lecz mimo to urządzenie nadal nie działa poprawnie” Będę wdzięczny za jakieś sugestie posting.php?mode=post&f=15#

Cz yten problem z tą kartą występował od samego początku czy też występuje od jakiegoś czasu. Od kiedy ją masz?

Kartę mam dość długo, jakieś 4 lata ,wiem że czas najwyzszy ją zmienić,ale takie sytuacje mnie frapują i dlatego jeszcze puki nie doprowadzi mnie do ostateczności będę jej używał .Kłopoty zaczęły się około 2 tygodni wstecz,wczesniej zdarzał się zanik sieci ,ale zawsze karta była włączona

Myślę że jest to problem z elektroniką na karcie i to ona jest do wymiany. Możesz jeszcze spróbować jeśli chcesz czy czysty system (reinstalka) by coś pomógł - w co wątpię.