Nie mogę zainstalować poprawki KB3033929. Próbuje to zrobić przez Windows Update jak i samodzielnym plikiem z Microsoft Update Catalog, instalacja pliku kończy się “Failed”. Gdy wejdę w liste zainstalowanych, w Panelu Sterowania widzę, że wystąpił bład 8024200D. Mam aktywowany Windows, dobrałem plik do mojej architektury 32 bity ,wiec nie w tym rzecz. Proszę o pomoc
Czy masz na kompie zainstalowany jakiś inny system oprócz Windowsa? - np. Linux z bootmenadżerem Grub? Jeśli tak to nie zainstalujesz tej poprawki. Na czas instalacji przywróć windowsowy boot, potem możesz przywrócić z powrotem Gruba.
https://support.microsoft.com/pl-pl/help/3033929/microsoft-security-advisory-availability-of-sha-2-code-signing-support
Tam jest cała lista co należy wcześniej zainstalować
.
Niektórzy użytkownicy nie mogą zainstalować tę aktualizację zabezpieczeń, jeśli ich
komputery spełniają następujące warunki:
- Mieć konfiguracji wielokrotnego rozruchu systemu Windows i różne dystrybucje systemu Linux
Czy oni tam mieć dwa człowieki do tłumaczeń na wszystkich jezyka i musieć się błaźnić tłumaczenie maszynowo?
Na komputerze mam tylko Windowsa, co najwyżej mogą się pałętać pliki ze starego systemu który usunąłem, ale w rozruchu itp. nic nie ma innego.