Problem z klawiatura usb hp

Witam i prosze o pomoc

wczoraj byl u mnie znajomy i bawil sie w programie FL Studio wciskal ruszne kombinacje klawiszy…

Po czym klawiatura przestala dzialac wielokroc wymienialem baterie i nic myslalem ze jest zepsuta do czasu az podlaczylem druga klawiature ale ona tez nie dziala zapalily sie swiatelka i koniec.Zapewne jest to jakas blokada klawiatury w systemie a posiadam Windows Vista.

Bardzo prosil bym o pomoc mam prace do zrobienia a ciezko jest pisac na klawiaturze systemowej(tablet)

zawiesił się system lub masz konfliktowe stery. Ja mam WinXP i jak napisze tekst w excelu czy wcisnę jakis klawisz w Adobe Readerze nie działa mysz.zainstaluj nowe stery do klawiatury.pozdrawiam :smiley:

a na innym kompie klawiatura działa ??

nie sprawdzalem ale tak jak pisze podlaczalem zwykla klawiature nie na usb i nie dziala a myszka chodzi

odinstaluj sterowniki i zainstaluj na nowo

na nowo muwisz.Zalecam jeszcze raz włączyć laptop i sprawdzić i nie wciskac niczego podczas używania programu FL Studio

tubisionko naucz sie czytac ze zrozumieniem i tu nie chodzi o laptopa

Zainstalowalem sterowniki i nadal nic :frowning:

A ja w tym miejscu uzupełnię - naucz się pisać po polsku - tak, aby łatwiej można było zrozumieć, jaki problem chcesz poruszyć. :?

Proszę poprawić pisownię w tytule tematu, w opisie problemu.

W celu dokonania korekty proszę użyć przycisku ac7a4cd89050aa6e.gif przy poście otwierającym ten temat.

Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.