Problem z klawiaturą w laptopie

Cześć,

posiadam laptopa Dell g5 5587. Od dłuższego czasu (kilka miesięcy) zmagam się z problemem „przerywajacej” klawiatury, zwłaszcza w jej środkowej części - klawisze a,s,d,f,g,h,j… Problem polega na tym, że wskazane klawisze (czasami zdarza się, że z innej części klawiatury, np. enter na klawiaturze numerycznej) nie łączą przez kilka sekund. Ostatnio nawet do 10 sekund. By po chwili wszystkie zaczęły działać. Czyściłem je, reinstalowałem sterowniki od klawiatury, ale problem występuje cały czas. Czy jest możliwość zrobienia jeszcze czegoś, czy to już problem mechaniczny/płyta główna?

Pozdrawiam!

Problem raczej sprzętów. Wyczyściłbym klawiaturę.

:man_facepalming:

Sprawdź jak na klawiaturze USB, jak odziedziczy błędy to może tylko w systemie jest problem (może wystarczyć reinstalacja Windows lub przesiadka na GNU/Linux np. Mint albo Chrome OS Flex).

No też niegłupi pomysł. Jeśli na USB to samo, to kwestia jednak softu.
@przemopk O co chodzi z tą reakcją i tą emoji? Bardzo często dostaję taką reakcję z takim emoji… Coś źle? Człowiek próbuje doradzić, a tu takie coś.

Przecież napisał, że wyczyścił, a Ty piszesz, aby wyczyścił.

Eh, to był wieczór, sprawdzałem i pisałem na smartfonie i jestem niedowidzący (patrzyłem bez okularów akurat).