Problem z klawiatura


(Sandall) #1

mam jakis dziwny rpoblem , niewiem czy to dotyczy klawiatury czy cos zle mam ustawione w kompie: chodzi oto ze np w notatniku gdy robie polskie litery to noemalnie je wpisuje sie, ale np na jakis stronach internetowych czy wyszukiwarkach gdy chce uzyc polskich znakow to mi wsykakuja jakies inne litery np: alt+a =nic, alt+l =B, alt+o=ó ten akurat dziala alt+z=| i tak dalej wie ktos jak sobie z tym poradzic?

z gory dziekuje


(Adarek) #2

Co instalowałeś ostatnio ??

Wyczytałem gdzieś na innym forum ze takie cuda się dzieją po zainstalowaniu nowego BitCometa.


(Sandall) #3

no wlasnie zainstalowalem bitcometa 0.84


(Filip Adamuss) #4

Witam!

Czy masz ustawiony język polski programisty?

Pozdrawiam TR.


(Sandall) #5

no jasne ze mam, jakbym niemial to polskie znaki by mi chyba niedzialaly w notatniku co nie? :stuck_out_tongue:


(ak6) #6

W przeglądarce wyłącz dodatek:

Narzędzia --> zarządzaj dodatkami --> BitComet Helper

Lub odinstaluj BitCometa i sprawdź


(Adarek) #7

Odinstaluj tego BitCometa i zainstaluj starszą wersję . Radzę 0.70 .

Dokładnie tak samo miał tamten gościu .

Po odinstalowaniu problem znikną.

I napisz czy coś to dało.

:smiley:


(ak6) #8

Nie ma takiej potrzeby. Mam nowego BitCometa i po wyłączeniu opcji, o której pisałem wszystko jest OK. :slight_smile:


(Adarek) #9

No to się wyjaśniło .

W nowszej wersji instaluje sie dodatek do IE i systemu . Zmienia ustawienia. Ciekawe co i gdzie jeszcze .

Pytanie czy to szpieg i czy pyta się o instalację podczas instalacji samego BitCometa ??

Coś mi tu śmierdzi szpiegowaniem - a taki fajny program był.

Złączono Posta : 03.03.2007 (Sob) 12:29

Nie instalowałem tego . Na razie zostałem przy wersji 0.70 zdaje się.

To są moje domysły . Więc bez paniki .


(Sandall) #10

dziala tak jak napisales ak6 , dzieki.


(Adarek) #11

No a ja to przyszcz ?? Kto na to wpadł ??

:smiley: