Problem z klawiszem ALT


(Laki000) #1

kopiłem wczoraj klawiaturę A4tech Evolution Slim Tablet i wczoraj klawisze ALT jescze działały a od jakis 5 min nie dziala :(. Moze to cos z komputerem ....?


(Nmarcin 7) #2

moze poprostu zrestaruj komputer?! Może to coś da! :?


(Laki000) #3

probowałem i nic nie dalo. Jak to jest z ta gwarancja w A4tech ?


(Nmarcin 7) #4

A obydwa ALTy nie działają?? Jakieś stery do klawiatury istalowaleś??


(Laki000) #5

obydwa, sterow nie ma


(Nmarcin 7) #6

a grzebałeś w jakis ustawieniach??


(Laki000) #7

nie jak to jest z ta gwarancja w A4tech-u ?


(Meason) #8

To jak to napisałeś :? Przez klawiaturę ekranową?

Czy ALT nie działa tylo przy literkach czy w ogóle. Np po naciśnięciu ALT+CTRL+DEL lub ALt+F4 coś się dzieje?

Złączono Posta : 06.04.2007 (Pią) 22:18

To jak to napisałeś :? Przez klawiaturę ekranową?

Czy ALT nie działa tylo przy literkach czy w ogóle. Np po naciśnięciu ALT+CTRL+DEL lub ALt+F4 coś się dzieje?

klawa pod Ps/2 czy USB?


(Nmarcin 7) #9

Ja nie wiem, ale jeśli masz gwarancje to iść do sklepu gdzie kupiłeś klaw. i poproś o wymianę lub o zwrot kasy! ( ja bym jeszcze spróbował u kogoś innego, na innym kompie klawiature)


(Laki000) #10

mam firefoxa i mi poprawia błędy. Klawiatura PS/2, niedziala wogole.

EDIT:

Ten mój komputer jest jakiś dziwny już wszystko działa :slight_smile:


(Scp X) #11

A są w ogóle jakies sterowniki do tej klawiatury? Bo ja kupiłem i nie ma żadnej CD, ani nic. A chodzi o to, że jak daję głośniej, czy coś, to nic na monitorze nie wyswietla, zadnuch wskaźników. A przydałoby się.