Najprawdopodobniej dodajesz kod w edytorze wizualnym i wtedy szablon allegro dodaje sobie twarde spacje ( ).
Cały szablon wklej w edytorze tekstowym (tak gdzie wklejasz, możesz sobie przełączyć;) )
Właśnie od samego początku cały kod wklejam do edytora tekstowego a nie wizualnego a później sprawdzałem na podglądzie i całą środkową część oprawy graficznej przesuwa na lewą stronę. Dziwne bo jak otwieram ten kod w przeglądarce to wszystko jest dobrze.
Tak jak widzisz jest prawidłowo. Ja też tak widzę gdy otwieram to przez przeglądarkę natomiast gdy kopiuje kod do allegro i daję podgląd strony to wygląda to tak: http://fotozrzut.pl/zdjecia/34722f08f8.jpg. I w tym jest właśnie problem. Jeśli się nie da tego poprawić lub ja robię coś źle (bo jest taka ewentualność)to trudno najwyżej poszukam jakiegoś innego szablonu. Dzięki za odpowiedzi i zainteresowanie
Ja po prostu skopiowałem Twój kod i wkleiłem go w edytor tekstowy (nie wiem, może tutaj masz błąd: jak masz włączony edytor tekstowy to widzisz przycisk edytor wizualny (nie edytor tekstowy) )i tak go zobaczyłem, więc styl jest na pewno dobry
Allegro wywala tego typu kody
więc trzema wszystko robić ręcznie
................
Na javascript też nie ma co liczyć.
Nie możliwe - ja normalnie używam
i działa. Więc to nie może być problemem…
Hmmmm - z tego co wiem i próbowałem to mi wywala. Wszystko robię akurat przy pomocy php (zmienne to klasy itd itd), więc mam i tak mniej pisania, potem kopiuje źródło do Allegro.pl. Bo generalnie jakbyś zmienił jakiś rodzimy styl allegro (np. *{float:left;}) to by była kaszanka na Allegro.
A w jaki sposób udało ci się to zrobić? możesz pokazać przykład:)? bo sam jestem zaciekawiony, przydało by się to. Może jednak ostatnio coś zmienili? I przede wszystkim czy WSZYSTKIE style działają?
Mi też jak sprzedawałem na allegro nie wywalało Zwyczajnie dodawałem style do pliku przez
stratus84 , nazwij temat konkretnie, zgodnie z zasadami nazywania tematów na forum. Przeczytaj regulamin.
Dzięki za odpowiedzi. Zrezygnowałem z tamtego szablonu bo jakoś ciągle “rozrzucało” mi układ graficzny szablonu. Tak jak pisał użytkownik: “ra-v” Allegro wywala niektóre kody.
W moim przypadku po skasowaniu z źródła HTML:
oraz
Allegro już nie informuje o złym kodzie i można bez problemu użyć szablonu do tworzonej aukcji:)
Pozdrawiam.
– Dodane 19.01.2010 (Wt) 9:28 –
Już poprawiłem - mam nadzieję, że teraz jest lepiej:)