Problem z komentarzami

Za kazdym razem jak probuje dodac komentarz i klikam w Dodaj to wywala mnie na glowna strone dobreprogramy.pl a po komentarzu ani sladu.

System WindowsXp Pro English SP2, Firefox zawsze najnowszy. Sprawdzalem jeszcze na IE7 ale jest to samo.

a mi sie tak jakby stronka odświeżyła ale oczywiście komentarz nie dodany :confused:

Dokładnie. z tego co się domyślam bo kliknięciu w Dodaj powinna mi wyskoczyć informacja że komentarz dodany ale zostanie poddany weryfikacji itp.

Mi nawet to się nie pojawia. Z resztą. Tak już jest od 2 lat

w takim razie dlaczego moje NORMALNE komentarze nie są zaakceptowane ? :expressionless:

Jakiś przykład ?? W jakim newsie.programie/art/etc. ??

Komentarz w programie Avast

“Polecam ten program każdemu kto ma już dość wirusów i poszukuje darmowe i dobrego anty wira !”

Ale teraz pokazała mi sie ta informacja żeby czekać na akceptacje a wcześniej miałem jak pisałem

Teraz powinno być chyba dobrze… zobaczymy, nie mam pojęcia dlaczego przez 1 rok nie mogłem dać komentarza :expressionless:

widzę że temat rozwiązuje problemy inne niż ten który zadałem

Spróbuj wyczyścić cookies oraz pamięć Dns

wyczyszczone. dalej to samo. nawet mam ustawione automatyczne czyszczenie przy zamknieciu przegladarki. pomimo zmiany tej opcji (on/off) dalej tak samo

Spróbuj połączyć się poprzez proxy.

Opis użycia proxy został podany w tym temacie: http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=104328

Czy jesteś pewien. że zainstalowany w systemie firewall nie powoduje żadnych problemów z wysyłaniem danych, co może powodować problem z dodawaniem komentarzy? W szczególności sprawdź opcje dotycząca filtrowania zawartości stron internetowych.

brak firewalla tez nic nie daje. nawet formatowalem system i instalowalem na nowo. moze dobreprogramy.pl nie lubia angielskiego windowsa ?

:slight_smile: To nie ma nic do rzeczy. Przed chwilą wysłałem komentarz i czeka na zgodę moderatora. Działa oki.

Posprzątaj kompa CCleaner.

Spróbuj tą przeglądarką: http://www.browzar.com/download/index.html

U mnie działo się takie coś gdy korzystałem z pakietu Norton Internet Security (także bez zainstalowanego antywirusa tej firmy). W momencie zmiany pakietu zabezpieczającego sytuacja wróciła do normy - wcześniej przez ponad pół roku nie mogłem pisać komentarzy i nie wiedziałem czym jest to spowodowane. Dlatego może posprawdzaj czy powodem nie są programy tego typu, ewentualnie jakieś pop-up blockery itp.

U mnie to samo , juz tyle razy pisalem komentarz klikam dodaj , otwiera sie pusta strona (w lewym dolnym rogu pisze done)

Mam Windowsa Vista Ultimate 64 bity [angielska wersja] i wbudowana w niego przegladarke.

Formatowanie nie pomaga , obecnie mam norton internet security ale przed tem gdy go nie mialem ten sam problem wystepowal.

Na windowsie xp z tego co pamietam to dzialalo dobrze.

PROSZE Moderatorow , lub Administratorow o naprawienie tego , bo problem sie ciagnie juz przez dlugi czas, a duzo z nas nie ma mozliwosci wypowiedzenia sie pod artykulami. :stuck_out_tongue:

EDIT

NIe używaj w postach koloru czerwonego.

Sdar

Kiler_PL mógłbyś sprawdzić i najlepiej przekopiować tu źródło białej strony, która pojawia się po kliknięciu buttona “Dodaj”?

Done :wink:

Kiler_PL proszę wszelkie kody obejmować znacznikami quote lub code.

Niestety komenarze dalej nie dzialaja pod vista x64 :stuck_out_tongue:

Sądząc po tym fragmencie

problem wynika z blokowania skryptu.

Przeskanowałem skrypt dodawania komentarzy Firebugiem oraz Konsolą błędów i nic, więc najprawdopodobniej Twój Firefox [nie pamiętam czy go używasz, ale obstawiam, że tak] blokuje skrypt.

Może to wina Adblocka, albo Noscripta. Lepiej pooglądaj swoje filtry :slight_smile:

Uzywam internet explorera 7 , tego ktory jest wbudowany w viste.

Najprawdopodobniej to vista cos blokuje :stuck_out_tongue: