hmm a nie lepiej zworke od baterii wyjac ? mniej klopotu…
Nie mieszaj chlopakowi we łbie jeszcze nie w to wsadzi/wyjmie nie ta zworke. Niech lepiej baterie wyjmie.
Tak chyba mnoznik smy ustawili i od tego nie działa??
No chyba tak - zbyt agresywnie żeśćie go ustawili ;). Wyjmijcie tą baterei i wlozcie. po minucie. Wszytsko powinno wrócić do normy.
agresywnie ? ustawilismy prawie na najmniejsza wartosc
Co to za procek?? Wartość była najniższa na płycie głównej, a ustawiasz wartości dla procesora… który może nie podołać takim ustawieniom. Wyjmijcie tą baterie bo ciekaw jestem czy z tego sprzetu coś jeszcze bedzie (ale chyba raczej tak)
McDracullo : AMD’ki są dość wytrzymałe (przynajmniej mój) miałem taką sytuacje z 10 raz już gdy się bawiłem ustawieniami i nic mu nie było Choć dziwi mnie podkrecanie procka i niewiedza a puźniej bać się wyjąć baterie…
TaOs mnie w sumie tez :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
to jest athlon 1700 chyba
Wiem. Sam mam Athlona. ALe polak potrafi. Tymabrdziej że widać poziom zaawansowania chłopaków :-P. Zmienili to pod FSB i boją sie wyjąć baterie. A może przez przyapdek zmienili też napiecie na jakieś najwyższe… tymbardziej ze zmienili mnoznik na 6 a standardowo ten model ma bodajze 11.
no wlasnie wiec na mało i dlaczego nie chodzi jak tak malo ustawilismy
nie słyszałeś co McDracullo powiedział ?? Wyjmij tą baterię na 1 minutę
Może masz procesor o małym potencjale. Nie wiem nie jestem wróżką. Może nie zmeiniliście mnożnika tylko coś innego. Nie znacie sie na tym i zmeiniliscie coś pod FSB, a ja neistety nie posiadam takiej płyty żebym mógł sprawdzić co znajduej się pod FSB w BIOSie. wyjmiej baterie, i wszytsko powinno wrócić do normy. A na przyszłość najpierw poczytajcie na ten temat a później podkręcajcie. ;]