ostatnio zaczal mi sie ciac kkomp jak wchodze do jakiegos folderu na dysku E (nie jest to dysk systemowy naszczesie) to albo zaczyna mi tak wolno chodzic komp ze prawie nic sie nieda zrobic mam celeron 2.4 256 ram’u DDR jak pamietam i dysk 80 gb . a jak np chce wcisnac cofnij to albo przestaje reagowac albo trzeba go zresetowac niewiem co sie dzieje i tak jest za kazdym razem jak chce wejsc do niektorych folderow niemam pojecia co sie z tym dzieje
orki za bledy ortograficzne ale jestem dysortografikiem
system to XP ,plyta glowna to Albatron Socket 478 Mainboard PX845EV1 Series (wpisalem wszystko co bylo na kartce od plyty glownej )a dysku niepamietam wiem tylko tyle ze ma 80 gb
a to wszystko sie zaczelo od wczoraj a dokladniej wieczorkiem jak poprzennosilem kilka plikow z jednoego folderu do drugiego zeby to wszystko posegregowac
wystarczy tylko ze otworze folder i zaczyna sie tak dziac :/
ps.:jestem dysortografikiem i niepatrzcie na bledy jakie popelniam ,a tak poza tym jestem tylko czlowiekiem i mam do tego prawo :lol: :lol:
Nie dołujcie kolegi Po prostu powinieneś włączyć defragmentator dysków wchodząc na start/wszystkie programy/akcesoria/narzędzia systemowe/defragmentator dysków… Defragmentacja przenosi pliki bliżej środka dysku dzięki czemu działa dzybciej … I oczywiścię łączy pliki porozrzucane po dysQ … POZDRAWIAM PA
Sam wiem, że nie jestem ideałem, jeśli chodzi o stylistkę, ortografię, czy interpunkcję. Przyznaje się, że jako moderator sam “po cichu” poprawiam rażące błędy zwłaszcza w tytułach postów, które są widoczne na stronie głównej naszego vortalu. Więc problem ortografii zostawmy moderacji. Myślę, że będzie to najrozsądniejsze rozwiązanie. (Jednak nikogo z użytkowników nie zwalnia to z dbłości o czystość naszego języka).