Witam,
wczoraj zainstalowałem Windowsa XP Home Edition na sprzęcie z podpisu. Sformatowałem oba dyski, podzieliłem na partycje, zainstalowałem sterowniki, kilka programów i kilka gier (przez Steama). Oczywiście pierwsze co zainstalowałem po podłączenia do internetu to program antywirusowy AVG 8.0 Free. Wczoraj wieczorem się zaczęło- pracuje na komputerze, a tu nagle Winda wywala mi raport o błędach, że Explorer.exe przestał działać, dałem nie wysyłaj, a tu drugi raport, że jakiś proces przestał działać. Po zaznaczeniu nie wysyłaj komputer się zawiesił. Na ekranie była tylko klepsydra- wczoraj pomógł reset kompa! Dzisiaj rano włączyłem kompa, zacząłem pracować, a tu znowu sytuacja się powtarza! Tym razem, jak komp się zawiesił otworzyłem Menadżera zadań i wywaliłem 2 pierwsze procesy (na ślepo), dało rezultat. Nie wiem jaka jest nazwa drugiego procesu, ale jak się powtórzy to wam podam. Ogólnie zainstalowałem Windowsa całkiem od nowa i mam wrażenie, że chodzi mi mniej wydajnie niż zawsze! Jest wolniejszy
Czy da się coś z tym zrobić? Radźcie co?