Problem z komputerem wolno ściąga i strony wolno sie otwiera

Witam

mam problem z kompem już od dłuższego czasu np łącze mam 2 mb/s neo a ściąga mi ostatnio np po 50 kb/s 70 a przy 1 mb sciagalo mi nawet po 140 kb/s a teraz przy 2 mb/s zaledwie 70 … malo tego nawet przy grze FIFA 10 przy sieći Online strasznie komputer muli spóźnienie jest około 3 4 sekundy … nawet jak tutaj piszę na forum to literki z opóźnieniem się pokazują robiłem formata i to samo jest … robiłem test łącza i jest ok pingi też są małe … skanowałem komputer różnymi programami i nic co to może być ?

Witam

Te 50 - 70 kb/s to przy użyciu jakiegoś programu , z jakiejś stronki ?

np z rapidshare sciagalo mi zawsze maks a teraz 50 / 70 … nawet strony wolno mi się otwierają …

Na początek warto jeszcze sprawdzić dokładnie czy aby czysto , wrzuć log niech ktoś dokładnie sprawdzi Klik

Pozdrawiam

rapidshare jest jednym z najmniej miarodajnych stron,

http://www.speedtest.pl/ przeprowadź test, podaj wyniki,

gilu18 ,

Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty - proszę użyć przycisku Edytuj przy poście otwierającym ten temat.

Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.

Sluchaj moze byc to problem z portami prosze o IP i czy to jest LiveBox jesli tak mozna to zmienic w komputerze i bd sie normalnie sciagalo:)

tak mam liveboxa ip- komputera pdoać czy liveboxa ?

Dodane 08.04.2010 (Cz) 10:43

log już zrobiłem co wkleić na forum ?

Podaj mi ip z whatismyip.com narazie i z start>uruchom>cmd>ipconfig /all i stamtad tez mi podaj Adres IP komputera bo to jest wazne:)