czesc pomóżcie mi mam problem z kompem bo jak sobie naprzykład gram to zaraz mi sie wyłancza komputer i niewiem co jest nietak jak kjtos wie to niech napisze do mnie na poczte np tajniak42@wp.pl
przyczyn może być dużo. Może to być niestabilnośc systemu spowodowana ogólnym zaśmieceniem dysku(programikami i trojanami powszechnie znanymi z internetu) ,może też masz niedociśniete karty(np.graficzną w kompie),może też sam masz włączoną taka opcje w systemie…bez dodatkowych informacji nic dokładniej nie mogę powiedzieć
a jaka opcje moge miec wlonczana w systemie ze moze mi sie wylanczac powiedz moze to przez to bo przez trojany toniebardzo bo wiessz ja juz formatowalem dysk bo mialem jakis wirusy ale jzu niemam zadnego wiexc teraz dalej niewiem co jest nietak;/
Jak już napisał mord - przyczyn może pyć wiele…
Może to być wina dysku, taśm, może źle dociśnięte wtyczki lub karty…
procesora lub pamięci… może się coś przegrzewa?
możliwy jest błąd w konfiguracji sprzętowej…
Może to być wina sterownikow, może jakis konflikt?
może konfiguracja systemu, brak zainstalowanych poprawek… no można by jeszcze wymieniać.
Możesz iść po kolei i szukać problemu drogą eliminacji…
Zerknij lepiej jaki jest komunikat błędu w momęcie restartu…
Bo widzisz… tak niewiele informacji dałeś … a my nie jesteśmy wróżkami!
BTW
Było więcej takich pytań, więc: http://forum.dobreprogramy.pl/search.php
A może koledzy prościej poczytajcie dokładnie to co żeśmy napisali z kolegami i macie odpowiedz na wasze pytania.
Ileż razy można pisać to samo.
Zaktualizuj sterowniki … Podaj dokładną konfigurację sprzętową …
Jeśli wyłącza się tylko na grach to jedź do servisu niech ci wymieniają płytę główną w kompie, miałem to samo!
Nie za szybko z tą wymianą :? To że sie wyłącza nie jest odrazu powodem do wymiany płyty głównej :!:
Tzn że płyta gł jest inteligentna i rozpoznaje czy aktualnie uruchomiony na kompie program jest grą a nie np edytorem i bach - robi zwis… :? Śmiem wątpić…
tajniak skąd wiesz że nie masz wirusów? Bo formatowałeś? A antywira masz? Skanowałeś? To raczej problem sprzętowy, ale myśle że zapodanie loga z Hijack nie zaszkodzi. Czekamy
no formatowalem i zadnego wirusa niemam bo mam antywirusa zainstalowanego i nic niema w komoie zanego wirusa a o co chodzi z tym
““To raczej problem sprzętowy, ale myśle że zapodanie loga z Hijack nie zaszkodzi.”” bo niebardzo czaje:P bo juz niewiem bo jeszcze mam na gwarancji ta płyte głowną wiec moge wymienic ale jak to nie to
a moze to cos przez sterownik i dlatego mi sie tak wylancza moze trzeba jhakis sterownik do Radeon7500 128DDR TV
A nie instralowałes sterowników do karty??
Użwyaj czasami funkcji
Jeżeli nie ma zainslowanego sterownika do karty, to byc może przez to się dzieje. Zainstaluj go jak najszybciej i powiadom Nas o efektach
bo widzizs zebys logaz hijack zapodal to prog taki cologirobi bo to pomaga nam pomagac na forum poszukja bo tu tego pelno jest itak samo zrob i nie mow tylkoze nieczaisz co napisalem bo przeciez topo twoejmu
:evil: :evil: :evil:
Sory all, ale mam juz dość nieustannych ćwiczeń z kryptografii
witam wszystkich
mam problem z komputerem sam mi sie wylaczy zrobilem formata i przez dziem wszystko bylo ok ale teraz od nowa
najczesciej wyskakuje mi taki blad jak:
Product:Copy - Error 1719. The Windows installer Service could not be accessed.This can occur if you are running Windows in safe mode, or if the windows installer is not correctly installed. 00000:7b 34 38 32 34 32 32 37
Hanging application firefox.exe, version 1.90.3334, hang module hangapp, version 0.0.0.0, hang adress 0x00000000000
I kilak inny akurat tych nie moge podac bo kiedy wyskoczy komputer sie restaruje
prosil bym o pomoc bo to jest bardzo irytujace
dzieki zgory najmniejsz porada sie przyda.
– Dodane 24.03.2009 (Wt) 19:06 –
witam wszystkich
mam problem z komputerem sam mi sie wylaczy zrobilem formata i przez dziem wszystko bylo ok ale teraz od nowa
najczesciej wyskakuje mi taki blad jak:
Product:Copy - Error 1719. The Windows installer Service could not be accessed.This can occur if you are running Windows in safe mode, or if the windows installer is not correctly installed. 00000:7b 34 38 32 34 32 32 37
Hanging application firefox.exe, version 1.90.3334, hang module hangapp, version 0.0.0.0, hang adress 0x00000000000
I kilak inny akurat tych nie moge podac bo kiedy wyskoczy komputer sie restaruje
prosil bym o pomoc bo to jest bardzo irytujace
dzieki zgory najmniejsz porada sie przyda.