Witam, w moim komputerze wymieniłem płytę główną. Uruchomiłem bios, zainstalowałem system. Wyłączyłem komputer i po ponownym włączeniu jest czarny ekran. Dodam tyle, że instalowałem system z odpietą kartą graficzną.
Nawet laser w myszce się nie świeci.
Specyfikacja:
I5 3450
Gtx 560 2gb
8gb ram 1600mghz
Msi b75ma-p45
Antec 650w
Hej,
Możesz napisać, dlaczego akurat tak?
Przede wszystkim sprawdź, do której karty graficznej jest obecnie podłączony monitor - do zintegrowanej czy dedykowanej?
Czy ta karta nie potrzebuje przypadkiem dodatkowego zasilania? Jeśli tak, to czy jest ono podpięte?
Pozdrawiam,
Dimatheus
Nie robiłeś przypadkiem aktualizacji BIOS? Systemu zazwyczaj nie instaluje się z BIOS, a z poziomu instalatora Windows (często nawet napęd sam wykrywa i startuje ładnie)
Z karty graficznej nie mogę włączyć biosu.
Dodatkowe zasilanie podpięte
W moim biosie nie ma funkcji m-Flash, czyli nie mogę zaktualizować biosu
M-Flash Twojej płyty głównej tutaj:
https://pl.msi.com/Motherboard/support/B75MAP45#down-manual
Ze swojej strony namawiam do powtórnego zainstalowania systemu przy fizycznie wymontowanej z komputera karcie graficznej PCI.
Podłącz monitor do karty graficznej płyty głównej (tzw. zintegrowanej). W takiej konfiguracji BIOS musi się pokazać, a komputer dać sobie zainstalować system.
Dopiero po pomyślnym zainstalowaniu systemu zamontuj kartę graficzną PCI i przełącz monitor na nią.
Póki co, nie radzę wykonywać czynności m-Flash.
Już się robi 
Hej,
Jak już zrobisz powyższe, daj znać, jakim portem podłączasz się do karty graficznej - D-Sub, DVI, czy HDMI? Złącza DisplayPort raczej w tej karcie nie uświadczymy. 
Pozdrawiam,
Dimatheus