Problem z Komunikatorem internetowym - Zgłoś -

Mam gg. Gadam gadam z osobą i wysyła mi linka, klikam na niego by go otwozyć, a tu nic się nie otwiera dlaczego?

GG wykorzystuje mi mniej wiecej 70% procesora chociaz gadam tylko z 1 osoba i okno rozmowy jest własciwie puste. Mam celerona 800 Mhz, wiem ze to nie najnowszy sprzet, ale wczesniej nie miałem takich problemów, dopiero od niedawna… Nie wiem czemu pomozcie!!

Mi tez gg zuzywa prawie 90% mozy mojego proca (Athlon XP-M 2500+@2300MHz) co jest??? !!

nie rozumiem was, nażekacie na komunikator gg, że jakieś błędy wyskują podczas działania, że samo sie wyłącza lub że jeszcze linki nie dochodzą a do tego że gg zużywa 90 % mocy procesora :? (u mnie nawet 5 % nie zużywa) co tu jest grane u mnie jest wszytko dobrze chociaż mam najnowszą wersje która podobno gwarantuje bezpieczeństwo (przynajmiej tak pisze na głównej stronie gadu gadu) ale prawda jest taka że nadal wiadomosci w postaci pakietów nie są szyfrowane :evil: i to jest złe bo autorzy gg kłamią że jest poprawione bezpieczeństwo :expressionless: pamiętam że ktoś napisał o tym że mu sie gg wyłącza podczas noralnego działania internetu więc jest dużo możliwosći dlaczego tak sie dzieje : po 1 coś z siecią sie ma po 2 jest możliwy bardzo dobrze spreparowany … (cos tam :stuck_out_tongue: nie pisze co bo chyba jest to zabronione) i dzięki temu praca gg jest zawieszana, jak moderator pozwoli opisać to coś 8) to napisze to a przed pisaniem postów o gg dokładnie sprawdzcie czy wasz dostawca internetowy powiecmy tam neostrada (jej jedna z gorszych, nie ma kryzysu wieku średniego =])