Problem z Komunikatorem internetowym - Zgłoś -

Nie takie dziwne. Poczytaj o tym na forum. Nie jesteś sam ja też nie mogę i to tylko z jednego numerka. :smiley:

mam problem dotyczący emotków czyli pisze do kogoś i klikam np. :stuck_out_tongue: i mi się emotka rusza a jak ktoś odpisze to już się nie rusza

Odpowiedzialny moze byc za to IE:

Narzedzia/Opcje Internetowe/Zaawansowane/Multimedia/

Tam zazancz, by wszystko było odtwarzane.

mam to zaznaczone ale i tak nie działa nawet jak klikam aby wysłać obrazek to też nie moge w to wejśc ?!

Mi sie tak robi jak przełaczam sie miedzy okienkami.

Mój sposób:

Zminimalizuj i przywróć okno spowrotem :slight_smile:

Mam taki problem a mianowicie nie dosteje wiadomosci od jednego numeru jak mam wyaleczonego kompa, a jak mam wlaczonego kompa ale wylaczone gg to dostaje od tej osoby wiadomosci. Od pozostalych numerow jak mam wylaczonego kompa to dostaje wiadomosc! !!

Poczytaj na forum np w tym temacie. wiele osób ma ten problem. Niestety rozwiązania brak. :smiley:

zainstalowalem nowego bulida a w nim nie mam ikonki do wysylania sms tak jak w starszej wersji (byl na dole pod kontaktami )

a tu scren http://img150.exs.cx/img150/2162/beztytuu8yv.png

Ja mialem kiedys problem ze chcialem wlaczyc gg a tu mi wyskoczylo takie okno jak niewysylaj i wyslij pewnie wiecie o co mi chodzi no i probowalem ciagle wlaczyc i nic myslalem ze mam jakiego wira i nic a sie wkurzylm usunolem cale archiwum i liste kntaktów wchodzac w c;dokuments… i to mi sie dosyc czesty zdaza.Jesli znacie jakis inny sposób na roszywrowanie trgo problemu opdiszcie.

Mam problem

Mam Windows XP i nie działa mi gg. Jestem użytkowenikiem od paru miesięcy. Zapomniałem hasła i zapomniałem na jaki email rejestrowalem, więc pomyślałem, że założe nowy profil. Jestem przy rejestracji, wpisuje jakie chce hasło i email i klikam zakończ. Nagle pojawi mi się okienko i pisze" Nie ma połączenia serwerem, spróbuj później" czy jakoś tak a czkolwiek nie mogę się zarejestrować.

Pomóżcie prosze

Nie ma na to rady. Poproś znajomego aby cię zarejestrował. :smiley:

Miałem problem z windowsem(wirusy, usunięci ważnych programów) i odinstalowałem winbdows i ainstalowałem. Po paru dniach gg nie działa. Może dlatego?

Dziękuje za odpowiedź

No nie wydaje mi się. Miałem przypadek ze kolega z sieci miał identyczny problem z GG co ty i nic nie pomagało a u mnie można było normalnie rejestrować. Jest to wina serwerów GG. Jeżeli chcesz to wyślij mi na PW maila i hasło które chcesz to cię zarejestruje i zobaczymy czy nowy numer zadziała. :smiley:

mam taki problem, po reinstalacji systemu zainstalowalem gg i power project i przy clonowaniu wyskakuje mi błąd :“program wykonał…” , zmienialem na zgodnosc z systemem 98 (mam XP) i nic nie pomaga

Problem:

podczas rozmowy często tracę połoczenie rozłancza mnie (jakbym tracił internet ale nie trace ) . nie mam usatwionych zadnych zapór na gg i natywirusa itd. Podczas nie prowadzenia rozmowy problem sie tak często nie pojawia… innym użytkownikom problem sie nie pojawia w tym samym czasie mam wersję 6.1 156

Pozdrawiam

Siemka !

Mam taki problem jak ktoś wyśle mi link nie moge bezpośrednio po kliknięci na niego wejść tylko musze go wkleiać do przeglądarki może mi ktoś pomóc.

Z góry dzięki !

Build 156 jest tragiczny. Nigdy nie miałam większych problemów z gg, ale teraz przerosło samo siebie.

1. Potrafi “udawać” stan dostępny, podczas, gdy inni widzą mnie jako niedostępną i de facto nie dochodzą do mnie żadne wiadomości, jak przy padzie internetu, z tą różnicą, że ciągle mam żółte słoneczko i dostepnych na liście kontaktw. Pomaga dopiero restart programu.

2. Potrafi bez ostrzeżenia w ogóle się wyłaczyć.

3. W dziwaczny sposób dzieli słowa pomiędzy nowe wiersze, przenosząc dowolną część wyrazu do nowej linijki, niezależnie od tego, czy jest to cała sylaba, jedna litera, czy spacja. Utrudnia to znacząco czytanie wiadomości.

Witam!

a ja mam taki problem z gg : z kompa A ( winXP sp.1) do kompa B ( win98 ) można przesłać pliki np. muzyczne a już z B do A nie można , wszystkie inne wiadomości przechodzą poza właśnie plikami z muzą ., obydwa są na neostradzie , w czym problem , gdzie coś poustawiać , żeby wszystko grało ( z przesyłaniem plików oczywiście). Czeka na jakieś uwagi…

Pozdrawiam

ja mam tez taki problem jak replikant - mam normalnie załączonego gg i w pewnym momencie robie sie niedostepny - ale jak ustawie sie dostepnego, to jestem dostepny, takze to raczej nie wina przeciazenia serwera gg, ale co z tym zrobic ??

Mam problem z gg wersja 6.1 i podczas gdy pisze, rozmawiam z kims to w tym malym okienku (i nawet jak maksymalizuje na caly ekran) to jak jest dluzsza wypowiedz z mojej czy z tamtej strony to dłuższy tekst niewyskakuje jedno pod drugim (jak to bylo wczesniej) tylko zebym doczytal koniec to muse suwakiem (którego tez nie bylo) w prawo przesuwac. Tak jak w notatniku ciurkiem wszystko leci, nie ma konca, a w wordie np koniec strony i przeskakuje pod spod, a tu sie zachowuje jak notatnik. Nic nie robilem nic nie instalowalem tak poprostu sie stalo, no i jest to wkurzajace nie ukrwam bo za kazdym razem trzeba przesunac myszka w prawo. Pomóżcie, instalacja od nowa nic nie pomaga.

P.S. Mam jeszcze problem z wylączaniem kopmutera, win98 jak wylączam to sprawdzielm juz jest to wina karty graficznej. Wyskakuje takie okienko jak wylaczam to takie, czekaj, zamknij teraz, anuluj. Zainstalowalem ponownie, i nic, sterowniki i nic. Moze i na to ktos pomoze?