Poszukalem na forum rozwiazan dla tego problemu i niektore nie dzialaja pod moja Vista 64bit albo cos zle robie i za kazdym razem jak to usuwam w spybocie to mi wyskakuje informacja, ze nie moge tego usunac bo nie jestem na koncie administratora, chociaz wedlug mojej wiedzy jestem. Daje wiec zeby naprawil to przy nastepnym odpaleniu kompa, ale nic sie nie dzieje. Probowalem tez funkcji flushdns, jak radzil ktos w innym temacie na forum, gdzie w okienku dosa dostalem informacje iż ta operacja wymaga podniesienia uprawnien.
Dodam, ze w NOD32 nie wykrywa mi tego wirusa. Jeśli powinienem podac jeszcze jakies info to prosze napisac co dokladnie.
W zwiazku z tym iż czesto uzywam bankowości internetowej, a ten trojan z tego co czytalem może wyludzać informacje z takich stron, czy tez przekierowywac na jakies hackerskie strony, dlatego chcialbym sie go jakos szybko pozbyc. Mam tez pytanie poniewaz nie wiem kiedy sie tym zarazilem, czy warto moze zmienci hasla do kont bankowych wymienic karty kodow etc?