Problem z kontem netia czy ktoś też tak ma?

Mam internet mam tv wszystko dziala lecz gdy chce oplacic rachunek na netia on line to mam taki komunikat:

Error

Error
This page can’t be displayed. Contact support for additional information.
The incident ID is: N/A.

Dzis wolne wiec na infolini nic nie zalatwilem.
Jest ktos kto by sprawdzil czy moze sie zalogowac ?
Dzieki o ile ktos sie znajdzie.

A nie lepiej opłacać wszystkie stałe rachunki przelewami bankowymi ze swojego konta bankowego - akurat ta opłata jest co miesiąc taka sama więc można złożyć w banku stałe zlecenie i o niej „zapomnieć”. Numer konta bankowego w Netii masz podany na umowie.

Może zgubił umowę i panel online nie wyświetla mu numeru ani nie ma pdf-a co miesiąc na mejlu (ekofaktura).

Może być nawet tak, że mu się budżet nie domyka i nie może polegać na ustawieniu, że przelew pójdzie do 15 dni przed.

Dostalem fakture na maila i po kliknieciu zaplac wyskakuje ten blad powyzej. No nic miejmy nadzieje ze jutro sie dodzwonie. Ps. Moje obawy ze ktos mi na konto wlazl i zablokowali…stad i me pytanie.

Spróbuj na innej, najlepiej „czystej” przeglądarce bez wtyczek typu blokery reklam i skryptów javascript.

Juz oplacone. Mieli „Swiateczna” przerwe i serwis techniczny…dziwne jak dla mnie bo to kompy nie ludzie ale juz po problemie. Temat mozna zamknac.