Problem z kontem użytkownika i ustawieniami. PROSZĘ O POMOC

Witam!

Dzisiaj podczas odpalania systemu, po wpisaniu hasła wyskoczył mi komunikat w stylu, że nie może zostać uruchomiony ten użytkownik bo jakiś plik jest uszkodzony “Naciśnij OK, aby kontynuować”. Tak też zrobiłem. Po zalogowaniu na moim pulpicie nie było mojej tapety, ani moich ikon “pulpitowych”. W “moich dokumentach” też nic nie ma. Po wejściu w Dysk C/Documents and Settings/Administrator wszystko jest.

1. opcja "pokaż ikony na pulpicie jest zaznaczona,

2. exploer.exe jest odpalony.

Nie wiem, co to może być. Aha i jeszcze jedno. Kiedy chcę wejść w google chrome, nic się nie dzieje. Gadu-Gadu, które powinno odpalić przy starcie też się nie włącza ;/

Proszę o szybką pomoc :slight_smile:

utwórz nowe konto użytkownika to jest uszkodzone

google chrome jest zapisany w folderze użytkownika dlatego nie działa

To jest konto Administracyjne komputera ;/ Jest możliwość prostego utworzenia takiego samego konta wyglądem i ustawieniami?

Tak nie ma problemu

Źle się zrozumieliśmy ;] Chodzi mi o to, czy są może gdzieś zapisane ustawienia użytkownika, wygląd pulpitu z mojego starego (zepsutego) konta, które mógłbym tylko wgrać do nowego.

po prostu wchodzisz i kopiujesz najlepiej już same pliki,skróty,ikony bo gdzieś jest bła ale to jest ukryty plik więc nie powinieneś go zobaczyć