Zakupiłem wczoraj laptopa z wgranym już systemem win8. Probowałem go jakos ogarnąć ale chyba nie dam rady. Otworzylem explorera by zainstalować opera bądź chroma. Oczywiście nie moglem nic pobrać bo nic się nie pokazywało. Mam wielkie problemy z pobraniem czegokolwiek na explorerze. Pobralem na innym komputerze najnowsza opera by pasowała pod win8. Podczas instalacji wyskoczył blad ze nie ma takiego folderu: C/użytkownicy/mody/… Moja nazwa użytkownika to młody. nie wiem czy przez polskie znaki mam ten blad. nie mogę nic zainstalować i nic pobrać. pomocy.
Witaj, popraw proszę tytuł tematu tak aby wstępnie informował o problemie, użyj przycisku EDYTUJ , który znajdziesz w prawym górnym rogu Swojego posta. Dobrze zatytułowany temat daje szansę na szybszą pomoc. Dziękuję za uwagę.
Jak widać w tym problem załóż nowe konto użytkownika i zobacz efekt oczywiście bez polskich znaków
Co znaczy, że nic się nie pokazywało? W jakiej wersji masz win 8 i w jakim języku? Próbowałeś zmienić nazwę użytkownika?
mam windows 8 64 bitowy po polsku.
próbowałem utworzyć nowe konto. Utworzył sie ,gość’’, ale nie moge sie na niego zalogowac. nie moge takze dododac nowego konta. Gdy naciskam na Dodaj nowe konto po prosru nic sie nie pokazuje. Nie moge utworzyc konta by bylo jako administrator. Jezeli ktos ogarnia windows 8 prosze o jakies info
Ja jeszcze raz poproszę grzecznie o dostosowanie tematu…
Temat zmieniłem
Temat do zamknięcia. Problem rozwiązałem